USB laddare

USB laddare eller Väggladdare är egentligen samma sak. Man kan säga att det är en strömadapter som du kopplar en USB kabel i för att ladda din mobil & surfplatta som t.ex. Apple iPhone, iPad, Samsung, Huawei. Det går självklart att ladda andra enheter som drivs med USB. Här hittar du ett noga utvalt sortiment av väggladdare i olika färger och modeller, med en eller flera USB-portar (USB-A & USB-C). Vissa USB laddare har även stöd för snabbladdning & QC3.0 (Quick Charge 3.0).

USB & Väggladdare från Prylify 

Det är knappast någon överdrift att påstå att USB har revolutionerat en hel del. Såväl när det kommer till dataöverföring som laddning. Genom att säkerställa en given standard för strömöverföring så kan man med en USB-laddare tillhandahålla ström till ett flertal olika enheter utan att behöva bekymra sig över att ha tillgång till ett flertal olika laddare.

  • USB-laddare är ett måste då de flesta mobiltelefoner, surfplattor och många andra enheter använder sig av just USB-anslutningar för strömtillförsel. Därför är de ett smart val om du vill slippa bekymra dig över huruvida du har valt rätt laddare.
  • Väggladdare för permanent montering påminner i stor utsträckning om ett vanligt vägguttag. Dessa kan med fördel placeras i befintliga vägguttag och på så sätt tillhandahålla USB-ström precis när man behöver den som mest.
  • Vi har traditionella laddare för inomhusanvändning, men även 12-volts billaddare för dig som alltid vill kunna ladda dina mobila enheter. Var du än befinner dig.

Här på Prylify hittar du vägg- och USB-laddare som gör det oerhört enkelt för dig att ladda alla dina mobila enheter med samma tillförlitlighet som vi har kommit att förvänta oss av USB. Genom att satsa på ett utbud präglat av säkerhet, pålitlighet och framförallt prisvärdhet så har vi ett flertal laddare som utan problem kan användas såväl regelbunden som permanent för att ladda samtliga enheter som stödjer USB. Dessa dagar då så många enheter laddas via USB kan man i många fall inte få tillräckligt många USB-laddare, då det i många fall känns som att de alltid är för få till antalet.

USB-laddare 

Det som kännetecknar en USB-laddare är att den tillhandahåller ström med en utgångsstyrka motsvarande 5 volt. Däremot kan antalet ampere variera, då det är själva enheten som avgör hur mycket ampere den hämtar från laddaren. Dessa laddare är ett enkelt val då de tillhandahåller säker ström till alla enheter som stödjer USB.

En fördel med USB-laddare är att de är små och smidiga samtidigt som de tillhandahåller den mängd ström som behövs för att driva USB-kompatibla enheter. Ett måste om du vill kunna ladda din mobiltelefon, surfplatta eller annan hemelektronik. Våra USB laddare håller väldigt hög nivå när det kommer till säkerhet och pålitlighet. Därför är de ett smart val, och när du väljer att handla från Prylify så kan du känna dig trygg i vetskapen att du prioriterar såväl plånbok som kvalitet.

Väggladdare 

Väggladdare är en sorts undergrupp till vanliga USB-laddare. I de flesta fall har de lite mer kompakt utförande, då de i många fall är särskilt konstruerade för att monteras i befintliga vägguttag och samtidigt ta så lite plats som möjligt. Därför är de ofta lite mer platta och avrundade än traditionella laddare.

Många väljer dessa då man kan placera den i ett vägguttag och helt enkelt glömma bort att de sitter där. Och när man väl behöver ladda så är det bara att koppla in sin enhet, precis som om det handlade om valfri annan strömkabel. Ett smart sätt att göra sitt befintliga vägguttag USB-kompatibelt.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.