iPhone 11 Tillbehör

Köp iPhone 11 tillbehör, skal, fodral & skärmskydd här till marknadens bästa priser. Du handlar allltid fraktfritt och vi har upp till 65% lägre priser än våra konkurrenter på iPhone 11 Tillbehör. 

iPhone 11 tillbehör

Sedan iPhone 11 lanserades under 2019 har vi på Prylify hela tiden ansträngt oss för att möta den ständigt tilltagande efterfrågan på bra tillbehör till iPhone 11. Vi har särskilt valt att fokusera på skärmskydd, skal, fodral och den sorts tillbehör som gör det enklare och roligare att använda iPhone 11. Vi är väldigt medvetna om förväntningarna numera är väldigt höga, och att många förväntar sig att tillbehören ska hålla samma höga nivå som iPhone 11.

För Prylify är det en ständig utmaning att kunna erbjuda ett brett och varierat utbud av bra iPhone 11 tillbehör som är både kvalitativa och prisvärda. Därför har vi nu ett flertal spännande olika saker som ger din telefon behövligt skydd och samtidigt gör den lite mer personlig. Om du frågar oss så är det helt klart ett måste att investera i den sorts tillbehör som gör att man får så mycket valuta som möjligt för sin iPhone 11. För det finns nog få saker som är mer irriterande än att tvingas acceptera att ens iPhone 11 drabbats av onödigt slitage.

Hos oss hittar du allt du behöver för att din iPhone 11 ska hålla längre, bli snyggare och fortsätta att se lika fin och fräsch ut som dagen då du köpte den. Eftersom vi själva verkligen älskar mobiltelefoner och prylar så har vi ett flertal tillbehör till iPhone 11 som vi är övertygade kommer att falla dig i smaken. Oavsett om du vill göra din mobiltelefon mer stryktålig, eller om du vill göra den mer personlig.

 • Skärmskydd till iPhone 11 är ofta ett måste om du vill att din telefon ska överleva vardagens många påfrestningar. För även om iPhone 11 har den sorts härdat glas som kommit att bli ett av Apples kännetecken, så är skärmen fortfarande känslig för repar och naturligt slitage. Med ett skärmskydd så slipper du onödiga fläckar och repor, och du kan alltid byta skydd för att alltid ha en kristallklar skärm.
 • Skal till iPhone 11 har alltid varit det givna valet om man på ett prisvärt sätt vill ge sin telefon ett skyddande hölje. Den stora fördelen med skal för iPhone 11 är att de bevarar telefonens funktionalitet och samtidigt gör att den inte riskerar att drabbas lika illa om man tappar den, eller få fula repor när de ligger på diverse ytor.
 • Fodral till iPhone 11 har den unika egenskapen att de ger ett skyddande hölja utan att ta över telefonens utseende. Många väljer dem just för att de är ett givet tillbehör till iPhone 11 för den som vill ha kvar telefonens exklusiva utseende. En bonus är att man även i de flesta fall får tillgång till extrafack för pengar och kort.

Vad du i slutändan väljer för tillbehör till iPhone 11 är något som så klart är helt upp till dig. Vad som är rätt för dig och din telefon kommer att bero på hur du använder din telefon, och om du är ute efter funktion eller utseende. Men vad du än behöver så kan du vara säker på att vi är på din sida i den ständiga strävan efter att hitta de bästa och mest prisvärda tillbehören till iPhone 11.

iPhone 11 skal

Ett av de mest traditionella valen för alla som till ha ett pålitligt tillbehör till iPhone 11 har varit just ett snyggt iPhone 11 skal. Anledningen är att dessa tillbehör i de flesta fall helt enkelt ger mest värde för pengarna. Oavsett om skalet har inbyggt skärmskydd eller endast skyddar telefonens chassi så ser det till att slitaget i väldigt stor utsträckning minskar. Och många väljer skalen även för att de ger telefonen ett helt nytt utseende, vilket gör att de blir ett billigt och enkelt sätt att ha kvar den nya känslan så länge som möjligt.

Detta har gjort att folks förväntningar på skal till iPhone 11 blivit väldigt höga. Och det är minst lika många som efterfrågar skyddande skal, som efterfrågar designmässigt snygga skal. Vi arbetar ständigt med att kunna leverera precis den sorts tillbehör som folk vill ha, och har numera ett gediget utbud av spännande skal. Men varför är det en bra idé att ha ett skal till sin iPhone 11?

 • Ett skal till din iPhone 11 ger skydd. Det spelar egentligen ingen roll om du väljer ett särskilt robust skall till iPhone 11, eller valfritt snyggt skal. Alla ger ökat skydd och ser till att din telefon inte får onödiga repor eller skadas i samband med att något oväntat händer. Ett givet val för dig som vill slippa oroa dig för slitage.
 • Med skal till iPhone 11 kan du göra telefonen mer personlig. Det är enkelt att individualisera sin iPhone 11 med hjälp av skal. Allt man behöver göra är att köpa ett skal i en spännande färg eller roligt utförande. Svårare än så är det inte. Då får man även möjligheten att variera sin telefons utseende utifrån humör, tillfälle, tycke och smak.
 • Skal till iPhone 11 är helt enkelt smidiga. Alla skal är numera formanpassade och passar helt perfekt till just din iPhone 11. Det gör att de inte gör telefonen onödigt bökig att använda, utan tvärtom bevarar telefonens ursprungliga smidiga och stilrena utförande.

Har du minsta tvekan gällande huruvida skal till iPhone 11 är rätt till dig så föreslår vi att du överväger följande. Om du skulle tappa din telefon, eller råka placera den på en sträv, grusig eller sandig yta så är risken stor att det uppstår slitage. Med lite tur så håller din telefon, men dess utseende kommer att vara förändrat för alltid. Hade du istället valt ett iPhone 11 skal så hade telefonen med största sannolikhet varit helt opåverkad av händelsen.

Om du därför ser till att välja ett iPhone 11-skal så kommer du till en låg kostnad ha gjort enormt mycket för att din telefon ska fortsätta vara lika snygg som dagen då du införskaffade den. Men det är faktiskt bara en fråga om utseende. När man väljer ett iPhone 11 skal så gör man samtidigt väldigt mycket för den egna sinnesfriden. Det är nämligen väldigt skönt att inte behöva tänka på att behöva anpassa sig själv utifrån telefonen. Med ett skal så blir det tvärtom telefonen som är anpassa utifrån dig och ditt sätt att leva.

iPhone 11 fodral

Många väljer fodral till iPhone 11 istället för skal. Men vad är egentligen skillnaden? Medan skalet kan ses som ett omslutande hölje, så är fodralet lite mer som en ficka för din iPhone 11. Även om denna förklaring kanske inte säger så överdrivet mycket så illustrerar den ändå en väsentlig skillnad. Vill man ha ett lite mer enkelt, avslappnad och stilrent alternativ så har fodral till iPhone 11 blivit ett givet val.

Våra fodral finns tillgängliga i ett stort antal färger, material och utföranden. I många fall så är de utrustade med särskilda fickor för pengar och betalkort, vilket gör att de utan problem kan ersätta din plånbok och göra att du får en sak mindre att tänka på. De flesta iPhone 11 fodral är särskilt utformade för att i stor utsträckning påminna om just en traditionell plånbok, men då vi har ett flertal olika modeller har du många möjligheter att välja ett alternativ som ser ut precis som du själv önskar.

 • Med ett fodral till iPhone 11 så får du ett stilrent skydd som samtidigt ger praktiskt utrymme att förvara pengar och bankkort. Om du känner att det är krångligt att komma ihåg både plånbok och telefon så slår du med iPhone 11 fodral två flugor i en smäll.
 • Alla fodral till iPhone 11 är anpassade för telefonens unika formgivning och utseende. Det innebär att fodralen passar perfekt utan att ta över telefonens ursprungliga estetiska särprägel. De är därför ett populärt val för de som tycker att vanliga skal inte ser tillräckligt sofistikerade ut.
 • Våra iPhone 11 fodral skyddar din telefon mot oväntade händelser. Många av fodralen ger skydd för såväl skärm som telefonens baksida, och är därför ett perfekt vapen i kampen mot repor och onödiga fläckar. Fodralen hindrar även damm från att inverka negativt på din telefon.

Men för många är den stora frågan om man överhuvudtaget behöver ett fodral till iPhone 11. Egentligen är vi inte rätt personer att fråga då vi är uttryckt och ohämmat entusiastiska över alla sorts tillbehör till iPhone 11. Så för oss är svaret självklart. Men om du är i valet eller kvalet så finns det några saker vi föreslår att du funderar på.

Att köpa en iPhone 11 är på många sätt en investering. Det är en kostsam modell, men samtidigt en mobiltelefon som ger otroligt mycket för pengarna. Och även om Apple har gjort enorma framsteg när det kommer till stöt- och repskydd samt motståndskraft när det kommer till damm och stänk, så är det alltför vanlig att iPhone 11 drabbas av repor och onödigt slitage. Med ett fodral så slipper du oroa dig över att din telefon inte ska klarar vardagens påfrestningar.

Något som även tål att poängteras är att man med ett fodral till iPhone 11 får ett praktiskt sätt att förvara sina pengar och kort i närheten av telefonen. Det gör att man aldrig behöver tänka på huruvida man har glömt något av dessa väsentliga saker. I sin tur frigör detta tankekraft till saker som är mer viktiga här och nu. 

Skärmskydd iPhone 11

Som ett led i ständiga förbättringar så har Apple uteslutande fokuserat på att utrusta sina modeller med stryk- och slittåliga skärmar. Det härdade glaset är i stor utsträckning en garanti för att man inte ska behöva uppleva att skärmen blir repig. Men något som inte går att komma ifrån är att den fysiska verklighet som vi lever i alltid kommer innebära att saker och ting faktiskt nöts. Så förr eller senare kommer man att lägga märke till den första repan på sin iPhone 11.

Ett enkelt sätt att slippa repor är att välja skärmskydd till iPhone 11. Då får man nämligen ett ytterligare skyddande höljer. Och skulle en repa uppstå så är det så klart avsevärt mycket enklare att byta skydd, jämfört med att byta en hel skärm. Så vill du slippa drabbas av repor så är det i många fall ett måste att välja skärmskydd till iPhone 11. Vi rekommenderar de modeller med härdat glas, då dessa ger unikt hög motståndskraft mot både stötar och repor.

 • Det finns många skärmskydd till iPhone 11 att välja mellan. Vanligast är numera plastfilm eller härdat glas. Väljer man härdat glas så får man avsevärt mycket större reptålighet, men man får även betala lite mer. Plastfilm är däremot ett populärt alternativ om man vill ha ett prisvärd och enkelt skydd som gör vad det ska.
 • Skärmskydd till iPhone 11 har ingen negativ påverkan på skärmens funktion. Tvärtom är moderna skärmskydd särskilt konstruerade för att säkerställa så att skärmens särskilda funktionalitet bibehålls. Det innebär att du bara får fördelar med ett skärmskydd.
 • Lämnar inga rester när du tar bort skärmskyddet från iPhone 11. Förr i tiden var det vanligt att skärmskydd lämnade efter sig jobbiga och irriterade limrester. Men numera är denna sorts problem bara ett minne blott. Våra skärmskydd till iPhone 11 är både lätta att montera och smidiga att ta bort.

Funderar du på om du verkligen behöver skärmskydd till iPhone 11? Precis som med skal och fodral så anser vi att svaret är uppenbart. Det ger oerhört mycket skydd till en väldigt låg kostnad. Och med ett skärmskydd så behöver man aldrig oroa sig för att skärmen ska drabbas av repor, sprickor eller andra skador som inte går att åtgärda. Har du ett skärmskydd så får du en praktisk barriär mot vardagligt slitage, och garanterar dig själv en telefon som håller nyskick under lång tid framöver.

Vi rekommenderar alla att skaffa skärmskydd för iPhone 11 för att slippa riskera att telefonens skick och funktionalitet försämras bara på grund av slitage. Med skärmskydd så ökar du din telefons livslängd, och ser till att den bibehåller sitt särpräglade och stilrena utseende så länge som möjligt.

 

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.