Smartklocka för Vuxna och Barn

Smartklocka för dam, herr och barn online på Prylify.se! Nu för tiden är det superpopulärt med smartklockor och smartwatches för både barn och vuxna. Den innehåller massor med användbara funktioner som t.ex. SMS, notiser, sömnanalys stegmätare, pulsmätare. Du kan enkelt koppla smartklockan till din iPhone, Samsung, Xiaomi eller någon annan Android smartphone.

Alla bör använda en Smartklocka

För att leva upp till våra kunders förväntningar på ett heltäckande utbud av smarta saker och billiga prylar har vi nu ett flertal smartklockor till hela familjen i olika prisklasser.

Smartklocka och smartwatch för både vuxna och barn. Vi har sålt tusentals klockor som våra kunder är nöjda med. Oavsett om du är ute efter en smartklocka för din vardag, träning eller sport, så har vi något för dig. Här finns smartwatch med GPS, 4G, GSM, Wi-Fi och Bluetooth. Parkoppla smartklockan enkelt med din iPhone eller Android smartphone.

Med en smartwatch kan du använda för att se tid, notiser, meddelanden, hälsodata som t.ex. sömn, steg- och pulsmätare, kaloriförbränning samt hålla koll på dina träningspass, ringa och ta emot samtal och andra användbara funktioner.

Smartklockor och smartwatches kan dessutom hjälpa din digitala livsstil genom att hålla dig uppdaterad på viktiga händelser och hälsoinformation.

  • Går att parkoppla med mobiltelefonen för enklare och snabbare åtkomst till funktioner i smartklockan.
  • En smartklocka för barn är utrustad med egen kamera för videosamtal till föräldrar
  • Det finns smartklockor som speciellt är tillverkade för att hålla koll på dina träningsframsteg. Ett givet sätt om du vill maxa dina resultat.
  • Smartklocka med GPS för barn är en av våra favoriter hos våra kunder.

Detta är bara ett fåtal av de smidiga fördelar som en smartwatch ger. När du väl har sett hur bra de kompletterar en mobiltelefons funktionalitet, och hur du får en enklare digital livsstil.

Smartklocka med GPS för barn 

En smartwatch för barn är en smartklocka med GPS som är speciellt framtagen för säkerhet, trygghet och kommunikation mellan barn och föräldrar. Den kan användas för att visa tiden, ringa och ta emot videosamtal från föräldrar, ställa in påminnelser och spela spel.

Du som förälder har tillgång till en app i din mobil som är kopplad med smartklockan. I appen finns flertal viktiga funktioner, bland annat kan du alltid se vart ditt barn befinner sig. Vilket är väldigt säkert och tryggt.

Vad är en smartklocka?

En smartklocka är helt enkelt en avancerad klocka. Tack vare inbyggd skärm, mikroprocessor och teknik för trådlös kommunikation, så möjliggör de att man antingen använder smartklockan fristående med ett SIM-kort eller kopplar den med sin smartphone. De har en rad användningsområden, men har blivit särskilt populära då de ger en snabb överblick på din dagliga livsstil. Och likaså för att de flesta smartklockor har inbyggt konditions- och pulsmätare, vilket ger en unik inblick hur du presterar vid träning.

Vad kan man förvänta sig av en smartklocka?

Det har hänt väldigt mycket när det kommer till smartklockor, och man kan ha höga förväntningar på en smartklocka. Tack vare stora och tydliga skärmar, och pålitlig batteritid, har de blivit avsevärt mycket enklare att använda.

  • De flesta smartklockor på marknaden har ganska hög nivå av motståndskraft vid stänk och stötar. Det gör att man kan använda smartklockan även under lite mer krävande omständigheter.
  • Smarta funktioner för träning är ofta väldigt efterfrågat när folk väljer smartklocka. Och oavsett om man väljer en särskild pulsklocka, eller en klocka för parkoppling med mobiltelefon, så blir det snabbt en trogen stöttepelare i strävan efter allt bättre träningsresultat.
  • Batteritid på smartklocka har varit något som många oroar sig för. Och det är inte helt utan anledning. Tidigare modeller hade i många fall problem med pålitlig batteritid. Men idag kan man vara säker på att få en smartklocka som räcker minst ett dygn.

Detta är bara ett fåtal av de fördelar du kan förvänta dig av en smartwatch från Prylify. Vi är övertygade om att du kommer hitta en smartklocka hos oss som kommer att motsvara dina förväntningar.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.