Tjäna pengar på sociala medier, hemsidor och bloggar via samarbete

Vill du tjäna pengar online på våra produkter via affiliate? Recensera produkter (tex "Bäst i test"-webbplatser och liknande webbsidor? Eller visa upp produkter på dina sociala medier?

Det är inga problem alls, vi har olika förslag på hur vi kan gå till väga och hur ett samarbete mellan oss skulle kunna se ut:

1. Du får valfria prylar att recensera helt gratis

Välj några intressanta produkter som du vill skriva eller prata om, som t.ex. i en artikel, i ett TikTok-video. Vi postar det du önskar hem till dig, helt gratis! Och du väljer helt och hållet vad du vill skriva om, detta eftersom vi önskar att inlägget/artikeln blir så intressant och genuin som möjligt. En länk till produkten är allt!

Du bör minst ha 10.000 följare på TikTok/Instagram/Facebook, eller 10.000 besökare per månad om du har en hemsida eller blogg. Detta för att det ska bli ett så bra och lönsamt samarbete som möjligt för båda parter. 

2. Tjäna pengar på TikTok, Instagram, bloggen eller hemsidan

Är du en populär influencer med ca. 100.000 följare eller fler och vill tjäna pengar på TikTok eller Instagram, snabbt och enkelt via ett samarbete med Prylify.

Om du har en blogg/hemsida med fler än 50.000 besökare per månad, Då har du möjligheter till betydligt bättre och mer generösa arvoden. Som pengar eller t.ex. en Smartphone, Apple Watch, AirPods Pro, iPhone, iPad eller presentkort laddat med pengar som kan spenderas i valfria butiker.

3. Ge bort Rabattkoder eller tävla ut Presentkort på Prylify.se

Du kan få en unik Prylify rabattkod som du kan ge till dina följare eller läsare. Om du sprider denna rabattkod så blir du belönad med antingen en (eller flera) valfria produkter från Prylify.se eller ett presentkort, detta beroende på hur populär blogg / hemsida eller Instagram du har. Du har även möjlighet att tävla ut ett presentkort till dina följare eller besökare.

4. Tävla ut våra smarta prylar

Tävlingar är ett bra sätt att skapa intresse hos sina följare & läsare. Vi hjälper gärna till med ett pris till vinnaren och assisterar till att utforma tävlingen, med det som ni behöver hjälp med. Skicka in ett förslag till samarbete@prylify.se nedan så gör vi en bedömning på om samarbetet passar oss. 

5. Tipsa gärna om våra prylar

Det är fritt fram att tipsa om våra smarta saker eller billiga prylar samt använda Prylify.se bilder på sin blogg eller hemsida så länge du länkar till oss.

Texterna får du inte kopiera rakt av, dom får du skriva om med egna ord, men ta gärna inspiration från våra texter. Det är inga problem alls! När du har gjort det, skicka ett mejl till oss så får du en riktigt bra present av oss!

6. Affiliate med Prylify.se?

Genom affiliate marknadsföring via TradeDoubler.se kan du tjäna hela 10% i ersättning för varje beställning du förmedlar.

Om du har något annat förslag på samarbete, så är du varmt välkommen att mejla in en beskrivning till samarbete@prylify.se så återkommer vi inom 24 timmar.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.