Hörlurar

BÄSTSÄLJARE I DENNA KATEGORI

Hörlurar för alla tillfällen

Prylify gör det enkelt att köpa hörlurar online med en mängd olika hörlurar och modeller från välkända varumärken som t.ex. Apple , Samsung , TWS och många fler att välja mellan. Oavsett om du är på jakt efter ett nytt par att använda på gymmet, jobbet eller när du spelar, så hittar du rätt hörlurar för just dig. Vissa modeller har även specialfunktioner, så som brusreducerande hörlurar, ljudisolerande hörlurar och mikrofon.

Olika modeller av hörlurar

Hörlurar kan delas upp i två kategorier. In-ear hörlurar som passar perfekt i öronen och majoriteten i den kategori är trådlösa in ear hörlurar med bluetooth. On Ear hörlurar har ett mjuka kuddar som sitter skönt mot öronen, medans Over Ear hörlurar har kuddar som sitter över hela öronen.

Hitta rätt hörlurar för din livsstil

Sporthörlurar finns i en mängd olika lätta in-ear och on-ear design för att säkerställa att dina hörlurar ska sitta säkert under träningen. Vissa tillverkas med vattentåliga material för att skydda mot svett och smuts. Trådlösa hörlurar är utmärkta för användning under sport- och utomhusaktiviteter, eftersom att du kan röra dig fritt utan att oroa dig för att kabeln trasslar och är i vägen.

Ska du resa eller befinner dig i en högljudd miljö kan brusreducerande ( noise-cancelling) eller ljudisolerande hörlurar låta dig lyssna på din musik, podcast och ljudböcker utan att bli distraherad av omgivningen.

Hörlurar för barn kommer i roliga färger och motiv som innehåller bekanta karaktärer, plus att de är designade för att vara extra hållbara och är anpassade efter barnens öron. Vissa barnhörlurar är volymbegränsande för att hålla dem på en säker ljudnivå.

Kika in vårt breda utbud av olika hörlurar och hitta ett par som passar dig eller ditt barn bäst. Prylify erbjuder även ett brett urval av tillbehör till hörlurar som Airpods fodral, sladdar, laddare och mycket mer.

E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i kundvagnen.