Skärmskydd

Beställ billiga skärmskydd till bland annat iPhone, Samsung, Huawei och många fler. Välj modell nedan och spana in vårt breda sortiment av skärmskydd till marknadens bästa priser. 

BÄSTSÄLJARE I DENNA KATEGORI

Köp billiga skärmskydd & mobilskydd

Vi på Prylify vill alltid se till att såväl du som vi själva får ut det mesta av din mobil som t.ex. iPhone, Samsung, Huawei, Sony Xperia, OnePlus och Google Pixel. En viktig del av detta är att säkerställa enkel tillgång till skärmskydd och andra smarta saker som ökar livslängden på teknikprylar. Därför har vi storsatsat på skärmskydd för allt och i alla prisklasser. Oavsett om du vill ha ett permanent skydd i härdat glas, skärmskydd med särskild med antireflex eller något helt annat så har vi vad du behöver.

Skärmskydd för alla produkter

Det är knappast någon hemlighet att skärmen är en oerhört viktig del av i princip all modern hemelektronik, och särskilt mobiltelefoner och surfplattor. Ännu mer viktig har skärmen blivit när nu pekskärmar har blivit standard. Och för att ens pryl ska ha en skärm som förbli repfri och lättanvänd är skärmskydd ett måste. Men man har att välja mellan en del olika skärmskydd, och det är inte alltid helt uppenbart vad det är som skiljer de olika alternative åt.

  • Härdat glas är det givna valet om du vill ha ett skydd som tål i princip allt. Dessa skärmskydd är unikt motståndskraftiga, och skyddar din skärm mot allt ifrån repor till stötar. De flesta anser att dessa skydd ger mest värde för pengarna, då de nästan aldrig behöver bytas utan gör nytta under många år.

  • Skärmskydd med särskilda egenskaper likt antireflex eller insynsskydd är ofta efterfrågad, då det kan öka synligheten under starkt motljus eller motverka att någon tittar över axeln. Dessa skydd ger knappast samma motståndskraft som härdat glas, men är populära för att de gör nytta på andra sätt.
  • Skärmskydd i plast är den klassiska sortens skärmskydd som numera håller på att ersättas med härdat glas. De används däremot fortfarande ofta då de ger mycket valuta för pengarna och är väldigt enkla att byta när de väl blir repade. Med dessa skärmskydd bör du däremot förvänta dig att repor kommer uppstå på själva skyddet. Men de skyddar så klart fortfarande skärmen.

Om du någonsin har tänkt tanken att det finns en risk att din skärm drabbas av repor eller onödigt slitage så är skärmskydd det givna valet för dig. Det är en oerhört billig garanti för att din skärm ska förbli användbar och se ut som dagen då den var ny. Ett måste, tycker vi.

Skärmskydd från Prylify

Hos Prylify hittar du skärmskydd till bland annat Apple iPhone, Apple iPad, Huawei, Samsung Galaxy och många fler. Alltid i smidiga förskuret utförande som gör att du aldrig behöver bekymra dig för att skärmskyddet inte ska passa din skärm. Vi är övertygade om att du kommer bli nöjd med våra skärmskydd, och att de kommer göra väldigt stor nytta under överskådlig framtid.

Om man bara fick välja ett tillbehör till sin mobiltelefon eller surfplatta så skulle definitivt rekommendera att man överväger just skärmskydd. De ger förmodligen mest valuta för pengarna, och skyddar på ett enkelt sätt den del som definitivt är att anses som allra mest viktig.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.