Mobilhållare

Köp Mobilhållare för bil, cykel och MC som passar alla mobiler som t.ex. iPhone, Samsung, Huawei och många fler. Att ha en mobilhållare i bilen eller på cykelstyret är något som blivit väldigt populärt, just för att det är så smidigt och underlättar sin körning. Dom finns i ett flertal olika modeller och former, som du fäster i t.ex. fläktgallret, cykelstyre eller med hjälp av sugpropp. Vi får ständigt in nya modeller, men vi hoppas att du hittar något som passar dina behov.

Mobilhållare Bil

Vi har flera olika modeller av mobilhållare som passar till din bil. Mobilhållare med magnet är en väldigt smidig lösning som jag alltid kan rekomendera. Ringhållare med självhäftande baksida gör att du får ett mycket bättre grepp om din telefon och det blir som en extra försäkring för dig och din telefon, man tar enkelt bort den självhäftande ringhållaren utan att den lämnar något märke och om man sköter den rätt så kan man återanvända den.

Mobilhållare Magnet

En av den vanligaste modellens mobilhållare är den med magnet som är tillräckligt stark för att hålla din mobil på plats, oavsett väglag eller körstil. En annan populär bilhållare för din mobil är den supersmarta mobilhållaren med trådlös Qi laddare, som dessutom öppnar och stänger hållaren automatiskt med hjälp av en inbyggd IR-sensor. Alla våra mobilhållare monteras snabbt och enkelt genom att fästa mobiltelefonhållaren i bilens fläktgaller, och den passar i princip alla olika sorters fläktgaller. Det tar du enklast reda på genom att läsa produktbeskrivningen eller att du ställer frågan till vår kundtjänst. Vi har ett brett sortiment av mobilhållare för fläktgallret till marknadens bästa pris. Vilken väljer du?

Mobilhållare Cykel

Alla som cyklar borde ha en mobilhållare på sitt styre. Det är både säkrare och smidigare för dig och allmänheten. I dagens samhälle är det många som cyklister med mobilen i ena handen och andra på styret, det resulterar i att man tappar fokus på omgivningen och reaktionsförmågan försämras om det uppstår en fara. Därför rekommenderar vi att man skaffar sig en mobilhållare till sin cykel. Det resulterar istället i att du kan ha båda händerna på styret och en bättre överblick på vad som är framför dig, samtidigt som du kan titta ner på din telefon vid behov.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.