Ångerrätt / Öppet köp

Du som konsument (gäller ej företag) har rätt till ångerrätt inom 30 dagar från det att du har mottagit produkten. För att detta ska gälla så ska produkten vara i oskadat skick, oanvänd och i originalförpackning. Klistra eller tejpa inget på originalförpackningen. Du får självklart försiktigt prova produkten (gäller ej plomberade & hygienprodukter). Vid bruten plombering, inkluderas den ej av ångerrätten. Det är du som konsument som står för returfraktkostnaden.

Reklamation

Om du har mottagit en trasig produkt, kontakta oss via e-post info@prylify.se och ange ordernummer samt en utförlig orsak till reklamationen. Om reklamationen är godkänd, så ersätter vi dig med en ny produkt och skickar en fri fraktsedel, så du kan returnera den defekta produkten kostnadsfritt. Du ska även fylla i och skriva ut följande returhanteringssedel, som ska fyllas i och skrivas ut samt bifogas med returen.

Om du har mottagit en fellevererad produkt, kontakta oss via info@prylify.se, ange ordernummer och vad som blivit fel. Bifoga gärna en bild på den fellevererade produkten, så vi kan säkerställa om det är vi som skickat fel eller om det är du som har beställt fel, t.ex. Att du har beställt ett skärmskydd till iPhone 11 Pro Max men att du egentligen skulle beställt ett skärmskydd till iPhone 11 Pro. 

Byten

Returnera produkten du vill byta till oss. Gör en ny beställning av produkten du önskar på prylify.se. När vi har mottagit din retur så makulerar vi din order/faktura och du får pengarna tillbaka.

Återbetalning

Väljer du att få pengarna tillbaka för din retur/reklamation, så överförs dem till det konto som du betalade med vid beställning. Har du valt att betala med faktura ber vi dig logga in på self.svea.com/Account/Login och förlänga förfallodatumet för att ge oss tid att hantera returen/reklamationen.

Skriv ut & fyll i denna sida och bifoga i retursändningen till följande adress:

Prylify.se (Orrgard Net AB)
Tengvallsgatan 9
703 47 Örebro


OBS! Hanteringstiden för returer är ca 1-2 veckor!

E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i kundvagnen.