Universal Fjärrkontroll

Köp en universal fjärrkontroll till din TV hos oss! Har du tappat bort eller har fjärrkontrollen gått sönder? Då har du hamnat i rätt butik! Vi har ett brett sortiment för alla olika kända TV-märken.

Universala Fjärrkontroller från Prylify.se

Fjärrkontrollen är en på många sätt trogen vän. Den ser till att vi har full kontroll över läget, var vi än befinner oss. Och är samtidigt en garanti för att bekvämligheten alltid ska vara på topp. Men det finns en mörk sida av fjärrkontrollernas värld. Om man tappar bort sin originalfjärrkontroll så kan TV:n bli i princip obrukbar. Särskilt i tider då moderna TV-apparater endast har inbyggda knappar för de mest grundläggande inställningar.

På Prylify har vi ett väldigt stort antal universella fjärrkontroller som passar till samtliga kända TV-tillverkare. Oavsett om du vill ha en extrakontroll eller behöver ersätta din gamla så kan du var vara säker på att vi har det du behöver. Med fokus på kvalitet och lågt pris så är vi det givna valet för bra fjärrkontroller.

  • Fjärrkontroller till TV-apparater från Sharp, Toshiba, LG, Hitachi, Philips, Samsung, Sony, Panasonic och många fler.
  • Universella fjärrkontroller som passar samtliga modeller. Du behöver inte bekymra dig över att din TV inte ska vara kompatibel.
  • Perfekt som extrakontroll eller för att ersätta en trasig fjärrkontroll. Ofta är funktionaliteten identisk och konstruktionskvaliteten minst lika bra.

När du beställer fjärrkontroll online från Prylify så är du garanterad snabb leverans och personlig kundservice. Du kan alltid vara säker på att få pålitliga fjärrkontroller som lever upp till samma förväntningar du har på en originalfjärrkontroll. Detta gäller både funktionalitet och kvalitet. Våra universella alternativ är helt enkelt riktigt bra.

Då vi har fjärrkontroller till alla stora och populära tillverkare så är chansen stor att du kommer hitta en fjärrkontroll som har samma funktionalitet och pålitlighet som din gamla. Att köpa en universal fjärrkontroll kan i många fall bespara dig bekymret att behöva köpa en ny TV. För förr eller senare kommer det ske att din gamla fjärrkontroll kommer att gå sönder eller drabbas av en förutsedd händelse.

Ofta är det en bra idé att skaffa en extra fjärrkontroll för att jämna ut slitaget. Om originalfjärrkontrollen har en särskild funktion som saknas på ersättningskontrollen kan det även vara en bra idé att säkerställa så just denna funktion inte slits ut genom att man överanvänder originalfjärrkontrollen. På det stora hela finns det väldigt många fördelar med att skaffa en universal fjärrkontroll. Särskilt då kostnaden för en sådan är så pass låg. Man har knappast något att förlora på att ligga steget före.

Vad är en fjärrkontroll?

Det kanske låter självklart vad en fjärrkontroll är. Och i viss utsträckning behövs ingen närmare förklaring. Med en fjärrkontroll får man möjligheten att fjärrstyra sin hemelektronik. Så är det. Tar man däremot en lite mer noggrann och djupare titt så märker man att en fjärrkontroll i sin egen rätt är avancerad elektronik.

Moderna fjärrkontroller är så klart trådlösa. Gemensamt är att de använder någon form av fjärrsändare för att kommunicera med den apparat som de är ämnade att styra. Men vilken trådlös teknik som tillämpas varierar beroende.

⚫ Infraröd fjärrkontroll är ett av de mer traditionella lösningarna för fjärrstyrning. Genom att skicka infraröd strålning från fjärrkontrollen till mottagaren i TV-apparaten så kan fjärrkontrollen genom olika svarsfrekvenser aktivera olika funktioner. Denna teknik är väldigt pålitlig, men lider ofta av problemet att fjärrkontrollen och mottagaren måste ha fri sikt mellan varandra. Man märker även ofta att de fungerar dåligt i vinklar.

⚫ RF-fjärrkontroll (radiofrekvensstyrd fjärrkontroll) styr saker och ting genom att kommunicera via radiofrekvenser. De har bättre räckvidd än IR-fjärrkontroller och fungerar även i de flesta vinklar. Ofta anses de vara den mest prisvärda och pålitliga tekniken för fjärrstyrning.

⚫ Bluetooth-fjärrkontroll är ett modernt alternativ som ännu inte har fått alltför stor spridning. Dessa fjärrkontroller använder Bluetooth-teknik för att kommunicera med TV-apparaten. De ger väldigt hög räckvidd och stödjer ofta många extrafunktioner.

⚫ Wifi-fjärrkontroll är förhållandevis ovanligt men har börjat lanseras alltmer på senare tid. De kommunicerar via trådlös nätverk och har fördelen att de även kan överföra stora mängder data. Detta används oftast för fjärrkontroller med inbyggd skärm och avancerade funktioner.

När du köper fjärrkontroll online från Prylify så behöver du däremot inte oroa dig för vilken teknik som fjärrkontrollen användare sig av. Du ser tydligt vilken TV-tillverkare som fjärrkontrollen stödjer. Och du kan vara säker på att de klarar av samtliga moderna modeller. Därför är det enkelt att välja rätt. Har du tappat bort din gamla eller om den har gått sönder så är det bara att välja en fjärrkontroll för samma TV-tillverkare. Svårare än så behöver det inte vara.

Men vilken av lösningarna är egentligen bäst? Generellt sett så ger en fjärrkontroll som använder sig av radiofrekvenser mest värde för pengarna. Och de anses även vara väldigt stabila och pålitliga. Därför använder de flesta TV-tillverkare sig av denna lösning. Då de är relativt billiga och enkla att tillverka så blir slutkostnaden även låg. Trots detta är samtliga tekniker förekommande och det sker hela tiden en pågående övergång till alltmer avancerade lösningar.

Köpa en universal fjärrkontroll?

Förr eller senare kommer man att få uppleva känslan av en trasig fjärrkontroll. Har du sluppit det så kan du skatta dig lycklig. För det är långt ifrån roligt att inse att ens TV-apparat blivit helt obrukbar bara för att fjärrkontrollen försvunnit eller gått sönder. Turligt nog är det inte svårt att avhjälpa situationen. För här på Prylify hittar du bra fjärrkontroller online till oerhört förmånligt pris.

Med en universal fjärrkontroll från Prylify kan du vara säker på att du får ett fullgott alternativ eller komplement till den gamla fjärrkontroll. Det är väldigt behändig att kunna få samma pålitliga funktion som man blivit van med. Och bäst av allt är att våra fjärrkontroller endast kostar en bråkdel av vad en originalfjärrkontroll skulle kosta. 

Alltid prisvärda fjärrkontroller hos Prylify!

På Prylify vill vi bli ditt förstahandsval för fjärrkontroller online. För att uppnå detta har vi valt att storsatsa på snabba leveranser, prisvärda fjärrkontroller och ett riktigt bra utbud. Du får alltid snabb och pålitlig leverans. Vi ser fram emot att ha dig som kund och är säkra på att du kommer bli nöjd med ditt val av universal fjärrkontroll från vårt utbud.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.