Powerbank

Med en Powerbank kan du ladda din smartphone eller surfplatta var som helst, så att du kan skicka sms, surfa på nätet, lyssna på musik eller prata i telefon under en längre tid om du är ute och reser.

Alltid redo att ladda mobilen när du är på språng 

När du ska köpa den bästa powerbanken för just dig, så är det framförallt två viktiga funktioner du ska kolla efter, det är antal mAh och watt. Med högre mAh håller din nödladdare längre innan den behöver laddas. Högre watt innebär snabbare och effektivare uppladdning av din mobil eller surfplatta. Sedan har storleken en betydande roll. Om du väljer en powerbank med t.ex. 25.000 mAh eller mer, så kan den vara ganska stor och klumpig. Då kan du behöva kompensera och välja en powerbank med 5000-10.000 mAh, om du alltid vill ha den nära till hands.

Våra powerbanks är kompatibla med  de flesta laddningsbara enheter så som mobiltelefoner, surfplattor, inklusive Apple iPhones och iPads, Samsung, Huawei och andra USB-aktiverade enheter som t.ex. en vevradio eller GPS-enheter.

Andra viktiga funktioner i en powerbank 

Din nya power bank kan innehålla en mängd olika premiumfunktioner. Ett alternativ att kolla efter överbelastningsskydd, vilket kan skydda din mobil eller annan enhet mot överhettning. En LED-indikator kan visa hur mycket batteri som finns kvar i din powerbank och laddningsstatusen för din mobil, medan en inbyggd ficklampa eller solcellspanel är två praktiska funktioner för nödsituationer. Två eller fler USB-portar gör att du kan ladda flera enheter samtidigt för att spara tid. Slitstarkt aluminium eller gummerat material är en personlig smak.

Du hittar till och med powerbanks som är tillräckligt små för att passa i en byxficka. En liten och tunn modell är bra för bilresor och resor på långa flygningar där utrymmet kan vara begränsat.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.