Fidget Toys: Pop Its, Spinners & Fidget Rings

Köp Fidget Toys online här. Vi har samlat de populäraste stressleksakerna som finns på marknaden, mängder av Fidget Toys som pop it fidgets, magiska fidgets magnetringar och såklart klassiska fidget spinners.

Populära Fidget Toys mot Stress!

Den moderna tiden kan vara minst lika stressande som den kan vara spännande. Även om vi har tillgång till en otrolig mängd information, prylar och nöjen så har vi samtidigt väldigt höga krav på oss.

Och att känna stressen krypa på är något som vi alla förr eller senare kommer att göra. Därför har vi ett brett sortiment av olika fidget toys och stressleksaker för dig som helt enkelt inte kan sitta stilla eller inte kan koncentrera dig.

Med vårt utbud av stressprylar kan det blir enklare att fokusera under lite längre perioder, eller säkerställa att man håller stressnivån så låg som möjligt.

Tack vare ett brett och varierat utbud så hoppas vi att vi ska leva upp till alla de förväntningar som du kan tänkas ha på denna sorts produkter. Oavsett om du vill ha något att klämma på, snurra med eller något att klura över så har vi definitivt något som passar dig.

  • Fidget Spinner i ett flertal olika utförande. Allt ifrån klassikern till ett flertal mer avancerade varianter. En pålitlig pryl som alltid är ser till att man klarar av att hålla fokus, även under riktigt långa och krävande stunder.
  • Pop it fidget toys har på senare tid blivit väldigt populära då de förenar en sensorisk känsla med ett ljudligt plopp. Håller händer och sinne sysselsatta så att man får chansen att fokusera på det som är väsentligt.Välj mellan olika former & färger.
  • Magnetiska Fidget rings finns i olika färger och det är tre stycken ringar i varje paket. Kanske mest efterfrågade är de som placeras på fingrarna, och med hjälp av inbyggda magneterna som förenar sig med varandra. En väldigt speciell känsla som hjälper till att centrera tankarna och koppla av.

Med ambitionen att göra det lätt för alla att hitta roliga, spännande och effektiva sätt att hantera stress och spring i benen så satsar vi på Prylify på ett mångfacetterat och roligt utbud av Fidget Toys & stressleksaker. Välj mellan ett flertal lämpliga alternativ. Och kanske hittar du nya favoriter som gör större skillnad än du hade förväntat dig.

Oavsett om du föredrar givna klassiker eller letar efter nya spännande stressleksaker så är vi övertygade på om att vårt segment kommer att hjälpa dig på vägen mot en mer stressfri och balanserad vardag. Detta gäller såväl dig som dina barn och alla andra som är i behov av lite hjälp när det kommer till att lugna ned sig och säkerställa rätt förutsättningar för att fokusera på det som finns här och nu.

Pop Its Fidget Toys för enkel avkoppling

Pop Its Fidget toy har på senare tid tagit över tronen som en av de mest populära fidget toys leksakerna för avstressning och avkoppling.

Till skillnad från andra stressleksaker så har Pop Its en särskild kombination av räfflad yta för en sensorisk upplevelse, och ett ljudligt inslag som innebär att det låter plopp i samband med att man trycker leksakens bubblor. Det är just det där ljudet som många känner sig tillfredsställda av.

Helt klart en spännande stressleksak som förenar det bästa av två världar.

  • Pop it Fidget finns i ett flertal olika färger & figurer. Välj den som känns rätt för dig eller ditt barn. Alla har samma schyssta känsla.
  • Ploppa så många gånger som du vill. Det är bara din tid, ork och dina behov som sätter gränserna för nöjet.
  • Oerhört tålig och kan hantera den allra mest aggressiva hanteringen. Perfekt oavsett om du vill lugna ned dig eller bara hålla fokus. Går i princip aldrig sönder.
  • Tillräckligt liten för att vara enkel att ta med sig överallt.

För dig som vill ha en riktigt effektiv och rolig stressleksak så rekommenderar vi på Prylify en Pop it. På många sätt den nya tidens stressleksak som samtidigt är tillräckligt enkel och smidig för att alltid kunna finnas där när man behöver den, alltid utan.

Magnetiska Fidget Rings som ger en skön känsla 

Fidget Rings Magnetiska Ringar som kan rullas mellan fingrarna har blivit väldigt många personers favorit, speciellt barn som inte kan få nog av dessa magnetringar. Det kombinerar ett visst mått av teknik med en oerhört avstressande känsla. Därför väljer väldigt många personer dessa när de känner att de har svårt att fokusera på något de måste göra. Men magnetiska ringar är faktiskt avsevärt mycket mer mångfacetterade än så, och kan även användas för att göra tricks samt utmana sig själv och sina vänner.

  • Oerhört enkla att använda. Man trär ringarna på fingrarna, och de magnetiska varianterna kan förenas med varandra och bilda roliga kedjor som kan roteras.
  • Går att använda för stresshantering och att utmana sig själv och andra med tricks.
  • Finns ett i det närmaste oändligt antal sätt att snurra ringarna. För mer utmaning kan man helt enkelt använda fler ringar.

Fidget rings är ett spännande val för dig som vill ha både nöje, utmaning och en avslappnande syssla. Du väljer själv hur komplicerat du vill göra det. Och därför kan fidget rings vara allt ifrån ett rent nöje till något att bemästra.

Vi är säkra på att du finner Fidget Toys som gör dig eller ditt barn väldigt nöjd. 

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.