Solcellslampor - Automatisk Utebelysning

Solcellsbelysning är ett enkelt sätt att lysa upp och skapa stämning utomhus på balkongen, i trädgården eller på uteplatsen. Solcellslampor laddar upp batterierna under dagen och lyser automatiskt när det blir mörkt. Det bästa är att de inte kräver någon elektrisk anslutning, vilket gör dem enkla att placera och flytta efter behov. Dessutom är det miljövänliga och sparar på elförbrukningen.

Solcellsbelysning

Solcellslampor finns i olika material, färger och former. Lampor tillverkade av plast är tåliga, lätta att flytta och enkla att rengöra. Solcellsbelysning med spotlights är små runda solcellslampor som skapar effektfull belysning i trädgården när de är tända och är vackra att se på även under dagtid. Du kan skapa en unik kombination genom att blanda olika storlekar av solcellslampor så du får en personlig och mysig uteplats eller trädgård.

Solcellslyktor

Solcellslyktor är små solcellslampor som är perfekta för trädgården eller uteplatsen. De skapar stämning och tar minimalt med plats. Solcellslyktor kan även användas som dekoration vid speciella tillfällen, som en del av en dukning eller för att skapa en mysig atmosfär.

Solcellslampor med spjut

Solcellslampor med spjut är perfekta för trädgården, balkonglådan eller rabatten. Du kan enkelt sätta ned lamporna i marken där du vill ha dem och använda dem för att lysa upp längs gångar eller väggar där det inte finns elektriskt ljus.

Fasadbelysning? Vägglampor med rörelsesensorer

Solcellsbelysning för fasader är särskilt praktiskt på platser utan elanslutning. Med en inbyggd rörelsesensor lyser lamporna när du behöver dem, till exempel vid soprummet, friggeboden eller cykelstället.

Ljusslingor med solceller

Allt fler upptäcker hur enkelt det är att dekorera med ljusslingor. En ljusslinga på balkongen eller uteplatsen skapar en mysig stämning eller en festlig atmosfär. Du kan välja mellan traditionella slingor med glödlampor eller mer unika slingor med olika former och färger.

Solcellslampor för räcken och staket

Montera våra små solcellslampor på ett balkongräcke, staket, brygga eller trappräcke för att skapa stämningsfulla effekter när solen går ner.

Hur fungerar solcellsbelysning?

Solcellsbelysning har inbyggda uppladdningsbara batterier som laddas av solen under dagen. När det blir mörkt aktiveras lampan automatiskt och lyser upp omgivningen. För att solcellsbelysningen ska fungera optimalt bör du placera lampan på en plats där den får direkt solljus för bästa laddning. Även på molniga dagar kan solcellerna laddas, men något mindre effektivt.

En bra tid att placera ut solcellsbelysningen är under våren när värmen börjar komma tillbaka. Då kan lampan ge en effektfull belysning även på den snö som kanske fortfarande finns kvar. För att säkerställa långvarig användning av batteriet är det rekommenderat att ta in solcellsmodulerna på hösten innan solen står för lågt och sedan ta fram dem igen till våren. Förvara lampan på en plats där det inte blir för kallt för att undvika att batteriet fryser sönder.

Solcellsbelysning är ett praktiskt alternativ som sköter sig själv. Lamporna tänds automatiskt vid skymning och släcks när det blir ljust eller när batteriet har laddats ur. Du behöver inte oroa dig för att dra elkablar och du får njuta av belysning utan att det påverkar din elräkning. Utforska möjligheterna med solcellsbelysning och skapa en stämningsfull och praktisk utomhusmiljö på ett enkelt och miljövänligt sätt.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.