iPhone 7 & iPhone 8

iPhone 7 och iPhone 8 tillbehör

Mobiltelefonen är ett måste. Och iPhone 7/8 har länge varit ett troget val. Här på Prylify vet vi vad som krävs för att din iPhone 7/8 ska hålla så länge som möjligt och du ska få ut det mesta av din mobiltelefon. Våra kunder efterfrågat ett brett utbud av tillbehör till iPhone, och då många äger just iPhone 7 och iPhone 8 så har vi valt att erbjuda ett stort antal tillbehör för både nytta och nöje

När Apple lanserade iPhone 7 och iPhone 8 så hade de kommit till tionde respektive elfte generationen av sin omåttligt populära mobilserie. Vid det laget hade de även blivit världens mest säljande mobiltillverkare, och efterfrågan på iPhone var större än någonsin tidigare. Så populära var iPhone 7 och 8 att de på många sätt satte trenden för vad vi kommit att förvänta sig av mobiltelefoner.

Även om iPhone 8 korrigerade många av de saker som folk klagat på gällande iPhone 7, så har båda modellerna en särskild plats i många personers minne. Och trots att de numera har ersatts av efterföljande modeller, så används de fortfarande flitigt. Därför är efterfrågan på tillbehör till iPhone 7 och 8 fortfarande väldigt stort.

Då båda modellerna är utrustade med förhållandevis stora skärmar så har många av naturligt skäl varit intresserade av den sorts tillbehör som skyddar dessa iPhone-modeller från oväntade händelser. Särskilt stötar och repar, som varit något utav många iPhone-användares mardröm. Turligt nog har vi ett väldigt brett utbud av tillbehör till båda modellerna, som kommer att göra det enklare för dig att få ut det mesta av din iPhone.

Vi har valt att satsa på ett heltäckande utbud av tillbehör till iPhone 7 och iPhone 8 för dig som vill ge din telefon det allra bästa, göra den mer personlig eller helt enkelt slippa oroa sig för slitage. Då vi anser att kvalitet inte ska behöva kosta mer än nödvändigt, så har vi prioriterat kvalitativa iPhone 7- och iPhone 8-tillbehör utan att låta priserna skena.

Billiga tillbehör till iPhone 7 och iPhone 8 

När iPhone 7 lanserades i slutet av 2016 så ansågs det av många vara den mest tekniska fulländande mobilen på marknaden. Även om många minns den för det då omdiskuterade beslutet att inte utrusta modellen med ett 3.5mm-hörlursuttag, så bör man samtidigt komma ihåg att dess stora skärm och väl tilltagna processkraft innebär en väldigt smidig användarupplevelse. För många hamnade den i det perfekta gränslandet mellan mobiltelefon och läsplatta.

Som efterföljare till iPhone 7 dök iPhone 8 upp i slutet av 2017 och blev snabbt populär då den korrigerade mycket av den kritik som riktats mot iPhone 7. Men den cementerade samtidigt Apples trend att inte utrusta telefonerna med traditionellt hörlursuttag. Särskilt populär blev den på grund av att den var utrustad med den nya A11-processorn som gav unikt hög prestanda. Många blev överraskade av att baksidan på iPhone 8, till skillnad från övriga modeller, bestod av glas vilket var ett resultat av såväl estetiska överväganden som den pågående övergången till trådlös laddning.

Oavsett vad man själv anser om iPhone 7 eller iPhone 8 och dess plats i Apples numera långa lista över produkter så är det ett faktum att den definitivt mår bra av bra tillbehör. Därför har vi satsat på att väldigt stort utbud av både snygga och lättanvända tillbehör som kommer att ge dig största möjliga nytta och nöje från din iPhone.

iPhone 7 och iPhone 8 skal 

Något som inte alltid omtalas är att denna modell kritiserades för att dess hölje inte var lika tåligt som vad man kommit att förvänta sig av konkurrenter till Apple. Därför valde många att utrusta sina iPhone 7 med särskilda skal för att säkerställa att telefonerna inte skadades av stötar. Med ett iPhone 7-skal kan du därför göra väldigt mycket för att öka livslängden på din telefon. Även om också iPhone 8 drar nytta av den särskilt härdade glasskärmen som introducerades i och med den föregående modellen, så kan den trots allt precis som allt annat glas drabbas av repor och sprickor. Med ett bra skärmskydd så slipper man oroa sig och kan fokusera på att få ut det mesta av sin telefon.

 Något som överraskade många var att iPhone 8 hade en baksida av glas. Även om det har ett flertal estetiska och praktiska fördelar, så är det ett faktum att det även i många fall gör repor mer synliga. Med ett skal som täcker baksidan på en iPhone 8 så behöver man däremot aldrig oroa sig för detta. Därför rekommenderar vi definitivt ett helomslutande skal om du vill skydda din iPhone 8 mot det oväntade.

iPhone 7 och iPhone 8 fodral 

Vill du ha ett lite lättare skydd till din iPhone 7 så är ett fodral det perfekta alternativet. Då får du ofta tillgång till smidig förvaring för bank- och kreditkort, samtidigt som du ger skydd åt chassi och hölje på din iPhone 7.

För dig som vill ge din iPhone 8 väl behövligt skydd, men tycker att traditionella skal är för fula eller otympliga så är ett fodral det perfekta valet. De har den stora fördelen att de inte tar över telefonens utseende, men ändå ger riktigt bra skydd mot repor och stötar. Då vi regelbundet tar in nya smidiga fodral till iPhone 7 och iPhone 8 lönar det sig ofta att i tid och otid ta en titt på vad vi har att erbjuda för tillfället. Då kan du i många fall hitta tillbehör till nedsatt pris och de senaste mest spännande fodral till iPhone 7 och iPhone 8.

iPhone 7 och iPhone 8 skärmskydd 

Även om både iPhone 7 och 8 är utrustade med förstärkt glas, på det stora hela har väldigt robusta chassin och kännetecknas av heltäckande funktionalitet, så är det ändå väldigt många som vill komplettera sin iPhone med bra tillbehör. Det är inte särskilt förvånande, då bra tillbehör till iPhone 7 och 8 inte bara ökar livslängden, utan ofta gör telefonen enklare, roligare och smidigare att använda.

Oavsett om man äger iPhone 7 / 8 eller iPhone 7 / 8 Plus så kännetecknas modellen av förhållandevis stor skärm. Och trots att den är utrustad med ett särskilt härdat glas som är väldigt motståndskraftigt när det kommer till repor, så är ett skärmskydd i många fall ett måste. För till skillnad från själva skärmen så är det oerhört lätt att byta sitt skärmskydd om olyckan skulle vara framme.

Alltid något för iPhone 7 och iPhone 8

Detta är bara några exempel på de många olika accessoarer och tillbehör som vi har till iPhone 8. Vi föreslår att du själv tar en titt på vårt utbud för att hitta det som är bäst lämpat för just dina individuella önskemål. Då vårt utbud förändras så är det i många fall en bra idé att besöka oss regelbundet för att se vad för nya produkter som har kommit in.

Oavsett om du har en iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus så kan du ha stor nytta av riktigt bra tillbehör. Då de olika modellerna ofta skiljer sig åt när det kommer till skärmstorlek och övriga dimensioner, så är det viktigt att du kontrollerar att ett visst tillbehör passar just din modell. På så sätt säkerställer du att du gör ett bra val, och att du får det resultat du förväntar dig av ditt val av tillbehör.

Som efterföljare till iPhone 7 dök iPhone 8 upp i slutet av 2017 och blev snabbt populär då den korrigerade mycket av den kritik som riktats mot iPhone 7. Men den cementerade samtidigt Apples trend att inte utrusta telefonerna med traditionellt hörlursuttag. Särskilt populär blev den på grund av att den var utrustad med den nya A11-processorn som gav unikt hög prestanda. Många blev överraskade av att baksidan på iPhone 8, till skillnad från övriga modeller, bestod av glas vilket var ett resultat av såväl estetiska överväganden som den pågående övergången till trådlös laddning.

Hur man än själv förhåller sig till iPhone 8 så är det otvivelaktigt en populär modell. Men precis som andra telefoner i iPhone-serien kan iPhone 8 dra stor nytta av rätt val av tillbehör. Vi erbjuder ett flertal spännande tillbehör som gör det enklare för dig att använda din telefon.

Vi anser att man trots de pålitliga skärmarna på iPhone 7 och iPhone 8 åtminstone väljer att komplettera sin telefon med skärmskydd. Genom att välja ett skärmskydd i härdat glas så ser du till att göra din skärm unikt rustad att stå emot repor och stötar. På det stora hela är det en blygsam investering som gör att ens iPhone ger förväntad nytta under så lång tid som möjligt.

Även om tillbehör på många sätt har kommit att förknippas med skyddande och vårdande egenskaper, så är det minst lika vanligt att välja tillbehör för att göra sin iPhone 7 och 8 lite mer personlig. Tillbehör är i detta hänseende ett perfekt sätt att särskilja sin telefon från övriga, och även göra att den faktiskt känns som ens egna telefon.

Bra tillbehör till iPhone 7 och 8 från Prylify! 

Vi är stolta över att kunna leva upp till folks numera stora förväntningar på tillbehör till iPhone 7 och 8. Genom stora inköpsvolymer och noggranna urval av tillbehör så ser vi till att alltid ha ett flertal spännande tillbehör att erbjuda dig som vill ge det bästa åt din iPhone 7/8. Så länge du ser till att kontrollera så att tillbehöret är anpassat för just din modell så är vi övertygade om att du kommer bli mer än nöjd med ditt val.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.