Billaddare

Billaddare för laddning eller snabbladdning via USB av din mobil som t.ex. iPhone, Samsung, Huawei och många fler. Kom fram med en fulladdad mobil! Här finner du USB-laddare för bilen som kopplas till cigarettuttaget. Vi har vanliga billaddare med en eller fler USB-uttag, samt trådlösa laddare för snabb och säker laddning i bilen.

Billaddare med USB 

Vi lever i rörliga tider och ett vi spenderar alltmer tid i våra respektive bilar är knappast en överraskning. Särskilt inte då vi numera rör oss över större avstånd, och har kommit att ta smidig transport för givet. Att vi även är mer uppkopplade via våra mobiltelefoner, surfplattor och övriga enheter är också ett givet faktum. Därför är det oerhört viktigt att ha tillgång till pålitliga billaddare.

Här på Prylify så anser vi att såväl bilar som smart elektronik är en given del av den moderna tidens frihet. Och att det ger oss större chanser att ta kontroll över vår vardag. Därför har vi ett flertal smarta billaddare som lever upp till våra egna höga krav, och även följer de standarder som finns för såväl traditionell som trådlös laddning.

  • Klassiska USB-laddare för bil som gör att du kan ladda alla dina enheter som stödjer USB. De pluggas med all enkelhet in i befintliga 12V-uttag och kan därefter tillhandahålla ström precis som om du hade ett särskilt uttag i bilen.
  • USB-C-billaddare som är kompatibla med denna nyare standard som gör det möjligt att ladda även de lite mer strömkrävande enheterna. En kommande standard som snart ersätter övriga lösningar.
  • Trådlösa laddare för dig som vill ha högsta möjliga smidighet och enkelhet. Slipp bekymra dig om kabeltrassel eller anslutningar.

Vi vet att det är oerhört stor efterfrågan på billaddare. Och att alltfler vill ha praktiska och pålitliga laddare till bilen. Därför utökar vi på Prylify ständigt vårt utbud av billaddare för att kunna både leva upp till personers förväntningar, och de högre krav som moder elektronik ställer på laddare och strömöverföring.

Qi billaddare för trådlös laddning 

Qi är numera det givna valet för allt som har med trådlös laddning att göra. Det är en modern teknik som stöds av de flesta större tillverkare av mobiltelefoner och surfplattor, däribland Xiaomi, Google, HTC, Huawei, Nokia, BlackBerry, Asus, Apple, Samsung, LG, Motorola och Sony. Och oavsett om din befintliga enhet redan stödjer Qi-laddning, eller om du har ett skal som tillför denna funktionalitet, så är en Qi billaddare för trådlös laddning från Prylify ett givet val.

Alla våra laddare är testade, certifierade och väl lämpliga för regelbunden användningen i bilen. De följer alla de normer och krav som ställs på Qi-laddare, vilket innebär att du slipper krångla med anslutningar. Upplev bekvämligheten i att bara kunna placera bilen i bilfästet, och därefter få såväl ström som full tillgång till telefonens funktionalitet då fästet kan placeras på ett sådant sätt att telefonen blir lättåtkomlig.

Vi på Prylify är övertygade om att trådlöshet kommer att bli nästa stora grej inom hemelektronik och mobiltelefoni. Därför har vi redan nu börjat utöka vårt utbud av trådlösa laddare för bilen. Och oavsett om du vill ha trådlöst som komplement, eller vill satsa fullt ut på denna otrolig teknik, så kommer du att hitta ett flertal billaddare som lever upp till dina förväntningar och önskemål. Det är något vi tycker är spännande, och vi är stolta över att vara en del av den enklare tekniska framtiden.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.