Mobilladdare

Mobilladdare till iPhone och andra Android-smartphones köper du billigast hos oss. Du hittar mobilladdare för bil, USB laddare för vägguttaget i hemmet eller på kontoret, laddningsstationer, powerbanks och trådlösa laddare. Du finner även kablar och laddare för micro-USB, USB-C och lightning i olika färger, strömstyrka, kabellängder och mycket mer. Kika igenom hundratals olika mobilladdare och välj den modell som passar dig bäst!

BÄSTSÄLJARE I DENNA KATEGORI

Köp Mobilladdare hos Prylify

Prylify är helt och hållet hängivna att tillhandahålla allt du behöver för att få ut det mesta av din mobiltelefon. Och pålitliga laddare är så klart en given del av detta. Oavsett om du har en iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, Sony Xperia eller någon helt annan modell så har vi ett flertal lämpliga alternativ. Detta gäller såväl USB-C som lightning, trådlös mobilladdare och klassisk mikro-USB.

Vad som är spännande med moderna mobilladdare är att de kommit att bli nästan helt och hållet standardiserade. För även om kontakterna skiljer sig åt, så använder de sig i grund och botten av en USB-anslutning för själva laddningen. Detta har gjort att det är oerhört enkelt att ladda moderna mobiltelefoner, och i många fall så kan man använda en och samma mobilladdare till ett flertal modeller och varumärken. Åtminstone så länge man har rätt kontakt. Och vilken kontakt som behövs skiljer sig åt, men numera är lightning för iPhone och USB-C för de senaste modellerna från Samsung, OnePlus, Sony Xperia och Xiaomi allra vanligast.

En särskild nischprodukt som även blivit efterfrågad på senare tid är trådlös mobilladdare, som möjliggör att man laddar sin mobiltelefon utan att man först behöver ansluta den med hjälp av en kontakt. Hos oss hittar du trådlösa laddare för ett flertal modeller, och ett flertal standarder. Däribland Qi som numera används av de flesta större tillverkare av mobiltelefoner.

Men vilken mobilladdare bör man välja? Och varför bör du välja mobilladdare från just Prylify? Vad som passar just dig och din mobiltelefon kommer i stor uträckning bero på vilken modell och vilka behov du har. Men vad du än väljer så kan du känna dig trygg med vetskapen att hela vårt utbud lever upp till relevanta CE-standarder och ger dig trygg och pålitlig laddning. Många av våra laddare är även tillräckligt universella och multifunktionella för att passa ett stort antal varumärken och modeller.

Vad du däremot bör hålla koll på är hur många ampere din mobiltelefon behöver. För även om sladdarna alltid går att utvärdera utifrån vilken anslutning som stöds, så är det en bra idé att kontrollera så att den mobilladdare du väljer faktiskt kan tillhandahålla den mängd ström som din mobiltelefon behöver. Och då telefoner hela tiden blir alltmer krävande så är det en naturlig följd att de drar mer ström i samband med laddning. Är du osäker på vad du bör välja så är det en bra idé att välja en mobilladdare med så hög ampereangivelse som möjligt. För då det är din mobiltelefon som avgör hur många ampere som behövs, så kan du aldrig skada den genom att använda en laddare med fler ampere än telefonen behöver. På så sätt framtidssäkrar du din laddare för ett eventuellt byte av mobilmodell. Vet du redan i förväg att din mobiltelefon klarar sig med lägre mängd ampere så kan du spara mycket pengar på att välja en lite mindre kraftfull laddare. Vad du än väljer så är vi på Prylify övertygade om att du gör ett riktigt bra val.

Mobilladdare till iPhone 

iPhone är en väldigt speciell mobiltelefonserie som har mer eller mindre revolutionerat marknaden. I vårt utbud av mobilladdare till iPhone hittar du alternativ som passar bland annat iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone SE, iPhone 12 och till och med äldre modeller. Därför är en mobilladdare till iPhone från Prylify alltid ett givet val. De flesta av våra mobilladdare är tillräckligt kraftfulla för att täcka det strömbehov som finns hos alla nu relevanta mobiltelefoner från iPhone. Detta gör alla våra mobilladdare till ett bra val för dig som har en mobiltelefon från Apple. Oavsett modell.

Även om Apple i viss utsträckning har kommit att kännetecknas av tillbehör som endast går att använda med Apple-produkter, så gäller det knappast mobilladdare. Tvärtom så har de säkerställt att leva upp till befintlig USB-standard. Så även om det krävs en Lightning-kontakt i ena änden så passar deras mobiltelefoner ihop med alla våra mobilladdare. Detta gäller iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone SE, iPhone 12, iPhone 12 Mini och många fler. Är du osäker på vad du behöver så rekommenderar vi att du tar en närmare titt på vårt breda utbud av pålitliga och säkra mobilladdare.

Mobilladdare till Samsung 

Vid sidan av Apple och Huawei är Samsung förmodligen den populäraste tillverkaren av smartphones. Deras smartphones kännetecknas av hög kvalitet, prestanda och smidigt användande. Då de använder Android ger de även tillgång till ett bredd utbud av appar. En annan fördel är att de stödjer i princip alla mobilladdare på marknaden, Så oavsett om du har en Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S9 eller Samsung Galaxy S8 med USB-C eller micro-USB så kommer en mobilladdare från Prylify att säkerställa säker laddning för din Samsung-smartphone.

Men krävs det någon särskild mobilladdare för mobiltelefoner från Samsung? Precis som andra tillverkare så har Samsung arbetat hårt med att säkerställa att deras mobiltelefoner är kompatibla med så många olika mobilladdare som möjligt. Detta sker främst genom att Samsung tillämpar de standarder för strömöverföring som etablerats via USB-standarden. Detta innebär att det egentligen inte spelar någon roll huruvida du har en Samsung S10, Samsung S20, Samsung S9, Samsung S8 eller använder USB-C eller mikro-USB. Så länge du har en laddare från Prylify så kan du vara säker på att det täcker dina behov. Alla våra mobilladdare är certifierat pålitliga och är CE-märkta för högsta möjliga trygghet. Därför kan du välja i stort sett vilken mobilladdare du vill och ändå vara säker på att saker och ting blir som de ska.

Mobilladdare till Bil 

Att många av oss spenderar en stor del av vår tid i bilen är knappast någon hemlighet. Men detta ändrar inte faktumet att vi behöver ladda våra mobiltelefoner. Därför är det viktigt att ha tillgång till en pålitlig mobilladdare bil. Hos Prylify hittar du mobilladdare bil iPhone, mobilladdare bil Samsung och såväl kablar såsom USB-C och micro-USB samt trådlös laddning via qi. Detta gör att du utan problem hittar en smidig mobilladdare som du kan använda i bilen. Och du slipper bekymra dig över huruvida mobilladdaren ger den mängd ström som din mobiltelefon behöver.

Våra mobilladdare bil använder utan problem bilens egna 12-voltssystem för att tillhandahålla de volt och ampere som din mobiltelefon behöver. Tack vare standardiserad USB-anslutning eller trådlös Qi behöver du aldrig bekymra dig över eventuella kompatibilitetsproblem. Detta innebär att du utan problem kan välja fritt och få mobilladdare bil iPhone eller mobilladdare bil Samsung som definitivt lever upp till dina förväntningar. Du hittar även mobilladdare bil som stödjer trådlös laddning och qi som på senare tid har blivit alltmer vanligt förekommande. Vad du än i slutändan väljer för produkt så kan du känna dig helt säker på att alla mobilladdare bil lever upp till den höga kvalitet som Prylify anser att du förtjänar. Vi säljer helt enkelt inte saker som vi inte skulle vilja använda själva.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.