iPhone X / XS

Billiga tillbehör till iPhone X & XS

Prylify har ett enormt antal billiga tillbehör till iPhone X och iPhone XS. För att möta våra kunders efterfrågan på riktigt bra tillbehör till iPhone så har vi breddat utbudet av tillbehör till dessa två populära modeller.  Och numera har vi allt i från skal och fodral till accessoarer och kringutrustning till iPhone X / XS. När du väljer Prylify så kan du alltid vara säker på att få det bästa för din mobiltelefon.

I och med att iPhone X och XS är två av de okrönta storsäljarna bland bilmodeller på svenska marknaden så har vi av naturliga skäl lagt stor fokus på att tillgodose det stora behovet av smidiga tillbehör. Välj ett skärmskydd till din iPhone X / XS för att slippa onödiga skador på skärmen, eller ett skal för att ge din mobiltelefon det bästa helhetsskyddet. Frågar du oss så tycker vi att billiga och bra tillbehör till din iPhone X eller XS är ett måste. Så därför föreslår vi även att du kikar närmare på vad vi kan erbjuda. Vi håller hög kvalité på våra tillbehör.

iPhone X och XS tillbehör

När iPhone X och XS lanserades så var det på många sätt ett helhetskoncept. Allt i från benämningen till utförandet var tänkt att signalera ett skifte och en ny generation mobiltelefoner, och de blev snabbt ett populärt tillskott i Apples enorma produktutbud. För att möta den allt större efterfrågan på kvalitativa tillbehör till iPhone X/XS så har vi valt att ständigt bredda detta utbud.

Som elfte och tolfte generationens iPhone introducerade X och XS ett flertal förändringar i produktserien. Utöver de mer estetiskt avrundade hörnen så representerar de ett ytterligare steg i teknisk innovation. Ansiktsigenkänning, marknadsledande kamerateknik, högkvalitativa OLED-skärmar och snabba processorer är några av de saker som först dyk upp hos dessa två modeller och som numera kommit att tas för givet.

Precis som tidigare modeller har de särskilt rep- och stöttålig glasskärm som på många sätt har minimerat risken för repor och sprickor. Och chassit har även förbättrats som ett led i Apples strävan att göra telefonerna alltmer motståndskraftiga mot vatten, damm, stänk och stötar. Men det tål att poängteras att även dessa förändringar inte har gjort iPhone X och XS särskilt motståndskraftiga när det kommer till oväntade händelser. Att komplettera dem med skyddande tillbehör är i många fall ett måste om man vill ge telefonerna så lång livslängd som möjligt.

 • Skärmskydd iPhone X /XS gör att den redan tåliga skärmen klara mer. Du slipper även onödig nötning och kan utan problem byta skärmskyddet när det väl är dags. Till skillnad från att förlita sig på skärmens slitstyrka så är det ett enkelt sätt att alltid ha tydlig skärm.
 • Fodral till iPhone X /XS gör så att din telefon ligger skönare i handen och skyddar samtidigt dess särpräglade chassi. Då iPhone X och XS har särskilt avrundade kanter är det viktigt att du köper fodral som är särskilt anpassade för dessa modeller.
 • Skal till iPhone X / XS är det givna sättet att öka dessa modellers stryktålighet. Slipp bekymra dig över att din telefon kommer gå sönder om du tappar den. En billig försäkring för både sinnesro och en mer hållbar telefon.
 • Övriga tillbehör till iPhone X / XS som gör det roligare och enklare att använda din telefon och att göra den lite mer personlig.

Genom att satsa på ett stort antal skyddande och spännande tillbehör till iPhone X och iPhone XS har vi blivit ett givet val bland alla som har någon utav dess två oerhört populära modeller. Oavsett om du vill se till att ge din telefon så mycket skydd som möjligt, eller om du vill göra den mer personlig med spännande accessoarer så är vi säkra på att vi har något för dig.

Skärmskydd iPhone X/XS

Även om iPhone X och XS var de första modellerna från Apple att introducera OLED-baserad skärmteknik, så är skärmen samtidigt riktigt motståndskraftig när det kommer till repar och stötar. Det beror på att glaset är härdat, vilket gör att repor inte uppstår lika lätt och att det blir mindre benäget att gå sönder av stötar. Men trots detta är risken faktiskt stor att skärmen blir nött av naturligt användande, eller skadad av något förutsett.

 • Ger skärmen bättre tålighet då skärmskydd till iPhone X och XS på ett perfekt sätt kompletterar den redan tåliga skärmen. Genom att välja härdat glas till din iPhone X och XS så får du en otroligt tålig skärm.

 • Sitter obemärkt på skärmen till din iPhone X och XS. Moderna skärmskydd är otroligt skyddande samtidigt som de knappt märks. Detta beror på att de är särskilt utformade för de speciella konturer som iPhone X / XS faktiskt har.
 • Lämnar inga fläckar på din iPhone X och XS när du tar bort eller byter skärmskyddet. Det gör att du när som helst kan köpa ett nytt skärmskydd, om det gamla har blivit nött eller repigt. Slipp att ens behöva överväga huruvida du kommer att behöva ta hand om limrester när du tar bort skärmskyddet.
 • Inverkar inte på skärmens funktion. När du väljer skärmskydd till din iPhone X och XS så är det viktigt att du undviker de skydd som försämrar skärmens känslighet. Alla våra skydd ger högsta möjliga skydd utan att försämra din skärms reaktionstid eller användarvänlighet.

Tvekar du över om du faktiskt behöver skärmskydd till iPhone X och XS? Då bör du noggrant överväga för- och nackdelarna. Vår egna åsikt är att det inte går att ångra sig när olyckan väl är framme. Och att det därför alltid är en riktigt bra idé att välja skärmskydd till sin telefon så fort som möjligt. Det besparar i många fall många framtida bekymmer. Har man ett särskilt skärmskydd till iPhone X / XS så kan man se till att få så lång livslängd som möjligt på sin skärm. Det är ett oerhört enkelt sätt att slippa den sorts problem som helt enkelt inte behöver uppstå.

iPhone X/XS skal

När du väljer att köpa ett iPhone X eller iPhone XS skal så är det oerhört viktigt att du väljer ett skräddarsydd skal. Anledningen är att Apple med dessa modeller gjort en hel del förändringar på chassit, som gör att andra skal helt enkelt inte passar. Men varför bör man skaffa skal till iPhone X och XS?

Frågar du oss så tycker vi att skal till iPhone X/XS är det mest enkla och prisvärda sättet att både skydda sin mobil och se till att den slipper onödiga skador. För en väldigt ringa summa kan man få en oerhört viktig försäkring som gör att man aldrig behöver anpassa sitt leverne efter sin telefon. Låt istället din iPhone X/XS bli en given del av ditt liv.

 • Ett iPhone XS eller iPhone X skal ser till att den aldrig blir skadad av de typiska vardagshändelser som annars kan vara förödande för mobiler. Det är ett givet sätt att få sinnesro, och man behöver aldrig tänka på risken för repor när man lägger ifrån sig mobilen.
 • Skal till iPhone X och XS kan i många fall göra det rena stilrena utseendet ännu mer särpräglat. Det är ett enkelt sett att både få andra att lägga märke till din mobil, och ge dig känslan av att det faktiskt är din alldeles egna iPhone X/XS.
 • Våra skal till iPhone X och XS täcker aldrig några av de väsentliga knapparna eller anslutningarna. Det beror på att vi särskilt satsar på skal som är utformade för respektive modell.

Vill man sammanfatta fördelarna med skal till iPhone X och XS i en endaste mening, så vore det att de helt enkelt gör nytta. Man ger sin iPhone X / XS längre livslängd, skydd mot stötar och även ett mer individuellt utseende.

iPhone X/XS fodral

iPhone X och XS fodral kan på många sätt anses vara det lite mer lättsamma alternativet om man vill ha ett mobilskydd, utan att låta det helt och hållet definiera mobilens utseende. När man köper iPhone X eller XS fodral får man nämligen ett smidigt och lättsamt skydd samtidigt som man i många fall även får extra förvaringsmöjligheter.

Vi har fodral i både traditionellt läderutförande, och i lite mer innovativa tappningar. Allt för att du ska få chansen att välja ett fodral till din iPhone X eller XS som passar både din mobil och ditt sätt att leva. Ett smidigt skydd som gör oerhört stor nytta, och samtidigt är väldigt prisvärt.

 • Ett iPhone X och XS fodral ger både skydd och enkel förvaring. De flesta fodral på marknaden är kombinerade fodral, eller så kallade plånboksfodral, som gör att man kan även kan förvara bank- och kreditkort i kortfodralet och slippa oroa sig för att glömma dessa viktiga betalmedel.
 • Våra fodral för iPhone X och iPhone XS är särskilt utformade för att passa modellerans rundade kanter. Slipp oroa sig för att fodralen inte ska vara rätt val för just din modell. Ett enklare sätt att ge sin telefon ett skydd som inte blir onödigt otympligt.
 • Fodral till iPhone X och XS är i sin natur multifunktionella och ger i de flesta fall skydd för både skärm och chassi samtidigt som det motverkar damm och stänk. Även om iPhone X och XS på många sätt redan är väldigt tåliga så skadar det aldrig att vara på den säkra sidan. Tycker du att vanliga skal till iPhone X / XS inte faller dig i smaken blir ett fodral det givna valet.

Hos oss får du chansen att välja fodral som är utformade för att passa perfekt till din iPhone X / XS. Ta chansen att göra din vardag så smidig som möjligt med ett riktigt kvalitativt och snyggt fodral. Du väljer själv färg och utförande för att matcha din stil. Och oavsett vad du väljer så kommer det utan tvekan att passa perfekt till din iPhone X eller XS.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.