AirPods Skal & Fodral

Köp skal och fodral för AirPods till marknadens bästa pris. Missa inte heller våra andra AirPods tillbehör såsom silikonband och EarPods silikonskydd. Gör som tusentals andra kunder och kika in vårt breda utbud av olika tillbehör till AirPods & AirPods Pro.

AirPods skal

Om du vill skydda dina AirPods från smuts, repor och andra skador, då bör du köpa ett Airpods skal. Hos oss hittar du ett brett utbud av skal som passar för såväl för AirPods som för AirPods Pro. Med hjälp av vårt breda utbud kan du dessutom hitta en färg som faller dig i smaken. Ett skal till dina hörlurar ska hänga med dig under hela dagarna, så se till att köpa ett som är riktigt snyggt.

Med ett snyggt AirPods skal eller AirPods fodral sätter du din egen prägel på lurarna och håller laddningsfodralet helt. Se till att skydda dina nya Apple AirPods mot smuts, repor och andra skador. Välj gärna en iögonfallande färg som passar din stil. Med den kompakta utformningen ryms fodralet i din väska eller byxficka. Om du väljer ett AirPods fodral  med karbinhake kan du dessutom sätta fast det på ett tryggt och säkert sätt.

Skydda dina trådlösa hörlurar

Oavsett vilket AirPods skal du väljer kommer det att skydda dina hörlurar. Att köpa ett par Apple AirPods är en dyr investering för att få ett så bra och högkvalitet ljud som möjligt, samtidigt som du får en trådlös upplevelse. Se därför till att skydda dina nya hörlurar på bästa sätt när du har inhandlat dem. 

Alla våra AirPods skal förvarar dina hörlurar tryggt och säkert när du inte har dem i öronen. Då skalen är stöttåliga kan du låta det ligga löst i väskan. Då kan varken själva skalet eller ditt laddningsfodral skadas. Dessutom skyddar skalet ditt laddningsfodral och dina hörlurar från smuts och damm. 

AirPods skal i snygga färger

Att köpa ett AirPods skal är som att köpa ett smycke, det är viktigt att det kompletterar din stil i både utformning och färg. Därför har vi samlat ihop de allra snyggaste skalen så att du får många valmöjligheter. Vi har helt enfärgade skal i en mängd vackra och iögonfallande färger. Dessutom får du inte missa de AirPods skal som glänser i guld, silver och roséguld. Vill du ha en lite mer lekfull design har vi marmorerade skal som skyddar ditt laddningsfodral och dina hörlurar.

Vissa av våra AirPods skal har en karbinhake som gör att du kan sätta fast det i väskan eller byxorna. Då vet du alltid vart du har dina hörlurar. Köp ett AirPods skal av oss på Prylify så kommer du inte att tappa bort dina dyra hörlurar.

Många av skalen är tillverkade av ett slitstarkt TPU-material och andra av hårdplast. Dessutom är de riktigt smidiga att ladda. De har nämligen ett hål i botten så att du kan ladda dina hörlurar utan att ta ut laddningsfodralet från skalet. Du kan även parkoppla dina hörlurar medan de ligger i skalet. Med den slimma designen och den lätta vikten är AirPods skalet enkelt att ta med sig överallt. 

Välj rätt AirPods skal för dina hörlurar

När du ska köpa ett AirPods skal är det viktigt att inte bara kika på färg och funktioner. Du måste även se till att köpa rätt sorts skal för just dina hörlurar. På Prylify kan du köpa snygga och moderna skal till både AirPods och till AirPods Pro. Då de ser olika ut inuti måste du tänka på att välja rätt sorts skal. Vi har billiga och prisvärda skal av hög kvalité, på så sätt kan du köpa flera för att byta efter dag och humör. 

AirPods fodral

Om du vill ha ett extra tryggt och säkert fodral att förvara dina AirPods i, då ska du välja ett fodral av silikon. Vi har ett brett utbud av AirPods fodral tillverkade av silikon med en greppvänlig finish. På så sätt glider de varken ut ur handen eller ur fickan. Med ett silikonfodral behöver du alltså inte oroa dig för att dina AirPods ska falla eller tappas från en hög höjd. Dessutom är både dina hörlurar och laddningsfodralet alltid väl skyddade inne i silikonfodralet.

Kolla in vårt stora utbud av AirPods fodral i silikon. Hos oss kan du köpa fodral i en mängd härliga färger och moderna designer. Dessutom har många av dem en karbinhake så att du kan sätta fast fodralet i byxorna eller väskan. Vi har dessutom plånboksvänliga priser så att du kan köpa flera fodral att matcha dina outfits med. 

Välj din favoritfärg

Det finns många fördelar med att köpa ett AirPods fodral. En av fördelarna är att det är tillverkat i slitstarkt silikon, vilket gör att fodralet ligger stadigt i handen. På så sätt kan inte fodralet glida ut ur ditt grepp när du bär runt på det. Med ett silikonfodral minskar helt enkelt risken att du tappar laddningsfodralet. Fodralet är dessutom stötdämpande och skyddar ditt laddningsfodral från repor och andra skador.

En annan fördel är att fodralen är mycket snygga. Vi har AirPods fodral i färger såsom grön, rosa, blå, aqua, orange, ljuslila och midnattsblå. Många kommer dessutom med den populära karbinhaken som gör fodralet enkelt att sätta fast i byxorna eller i väskan. 

Våra AirPods fodral har en nätt design och de ryms enkelt i byxfickan. De har ett hål i botten så att du enkelt kan ladda dina hörlurar medan de ligger i fodralet. Du kan dessutom parkoppla hörlurarna när de ligger i fodralet. Våra fodral är helt enkelt både snygga, moderna och praktiska!

Greppvänliga AirPods fodral i silikon

Det är viktigt att skydda ditt laddningsfodral och dina hörlurar mot onödigt slitage. Därför har AirPods fodral blivit riktigt populära. Själva laddningsfodralet av plast är halt och enkelt att tappa. Ett tunt men tåligt silikonfodral skyddar därför ditt laddningsfodral när du bär omkring på det. De färgglada färgerna gör det dessutom svårare att tappa bort dina hörlurar. 

Silikonfodralen är fallsäkra och ligger stadigt i handen. Damm och annan smuts har ingen chans att komma in i fodralet och nå dina hörlurar. Med ett AirPods fodral får du helt enkelt ett optimalt skydd och säkerställer att du kan använda dina AirPods under en lång tid framöver. 

Beställ AirPods fodral online av oss

Du kan beställa ditt AirPods fodral online på Prylify.se. Vårt stora utbud av färgglada fodral gör det enkelt att hitta ett fodral som faller dig i smaken. Se bara till att välja ett AirPods fodral som passar just dina hörlurar. Vi har nämligen silikonfodral för både AirPods och för AirPods Pro. 

Vi ser till att skicka iväg ditt nya fodral så snabbt som möjligt så att du kan börja skydda ditt laddningsfodral.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.