iPhone 12 & iPhone 12 Pro Tillbehör

Köp iPhone 12 / 12 Pro Tillbehör här. Vi har ett stort utbud  med mobilskal, fodral, skärmskydd & andra tillbehör till iPhone 12 & iPhone 12 Pro. Här hittar du allt du önskar och behöver till din nya mobil. Som vanligt är det fri frakt på allt!

Skal, fodral & skärmskydd till iPhone 12 & iPhone 12 Pro

Förväntningarna på iPhone 12 & iPhone 12 Pro är av förståeliga skäl höga. Den representerar på ett spännande sätt både en återgång till en mer traditionell formfaktor samtidigt som den är ett enormt steg i prestanda och kvalitet. Som fjortonde generationen iPhone sammanfattar dem på många sätt den hög nivå som vi har kommit att förvänta oss.

Apple släppte iPhone i fyra olika modeller:

 • iPhone 12
 • iPhone 12 Mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max

Med ett bra iPhone 12 tillbehör så ger du din mobil en längre livslängd, undviker skador, repor och får även chansen att göra den mer lättanvänd och personlig.

Vi har allt som krävs för att du på bästa möjliga sätt ska vårda din iPhone 12 / 12 Pro och slippa oroa dig över att den ska skadas. Som mobilentusiaster är vi övertygade om att bra iPhone tillbehör gör att din mobil blir enklare att använda. Det finns nog inget värre än att behöva anpassa sin egen livsstil till sin mobiltelefon. Och vi är övertygad att du med rätt iPhone 12 tillbehör kan göra den till en naturlig del av ditt liv, oavsett om det handlar om vardag, träning, fest eller något annat.

 • Skal till iPhone 12 hjälper din telefon att stå emot vardagligt slitage och stötar. De är formanpassade och har ofta perfekt passform.
 • Fodral till iPhone 12 gör att telefonen blir enklare att greppa, skyddas mot stötar och får ett avsevärt mycket mer personligt utseende. De ger dig ofta även tillgång till smidig förvaring för bank-, kredit- och bonuskort.
 • Skärmskydd till iPhone 12 ser till att redan stryktåliga skärmen förblir helt fri från repor, sprickor och annan åverkan.

Exakt vilken sorts tillbehör man behöver varierar så klart utifrån individuella behov. Men vi rekommenderar att man åtminstone ser till att hålla sin iPhone 12 skyddad från de mest uppenbara riskerna. Och vad som ofta drabbar dem är skärm- och fallskador. Därför rekommenderar vi ett mobilskal eller ett skärmskydd till iPhone vara absolut minimum om man vill att telefonen ska överleva.

Det är ingen hemlighet att mobilanvändandet ser lite annorlunda ut nu för tiden. De har blivit en oerhört viktig del av våra liv, och därför är de ständigt med oss. Detta skapar i sin tur oanat många risker. För desto mer man använder sin iPhone 12 eller iPhone 12 Pro desto större är så klart chansen att något oväntat händer.

Men tillbehör handlar inte nödvändigtvis bara om att skydda telefonen. Ofta handlar det om att bibehålla funktionalitet och även göra det smidigare att använda sin iPhone. Då vi har ett stort antal tillbehör så är det på sin plats att ta en närmare titt på vad som skiljer dem åt. Då kan du på ett enklare sätt välja just de tillbehör som behövs för din iPhone 12.

Mobilskal till iPhone 12 & iPhone 12 Pro

Mobilskal till iPhone 12 & iPhone 12 Pro är ett av de enklaste sätten att både skydda sin iPhone och göra den snyggare. Även den traditionella tanken är att de ska vara just skyddande och säkerställa att telefonen inte blir skadad av att man tappar den eller råka stöta den mot saker, så är skal numera avsevärt mycket mer än så.

Marknaden för designerskal har fullständigt exploderad. Och aldrig tidigare har det varit så stor efterfrågan på skal som gör telefonen lite extra snygg och personlig. Många har nämligen kommit att förknippa sina telefoner med väldigt särskilda känslor, och vill därför att den på ett visuellt och estetiskt sätt ska uttrycka en väldig särprägel. Ofta väljer folk därför att införskaffa skal som säger något om vem de själva är, deras idéer och ambitioner.

 • Ett iPhone 12 skal skyddar den mot alla oväntade händelser. Du slipper riskera att telefonens baksida nöts av ytor, att hörnen får fula märken eller att telefonen tar skada om något oväntat händer.
 • Med rätt val av skal så får du stora möjligheter att låta utseendet på din iPhone 12 säga något om dig och den du är. Det gör både telefonen personlig och låter dig förvandla din telefon från teknisk pryl till snygg accessoar.
 • Skal har den unik egenskapen att de ger väldigt mycket skydd och stil utan att göra telefonen skrymmande eller otympliga. Moderna skal till iPhone 12 är särskilt anpassade för de olika modellernas dimensioner. Och då skalen är tillverkade i tåligt material ger de väldigt mycket skydd och stilistisk effekt för pengarna.

Om man är osäker på huruvida man behöver ett iPhone 12 skal så finns det några saker som man verkligen bör fundera på. Det är ingen hemlighet att iPhone i många fall kan bli en kostsam historia. Särskilt om man inte sköter den på rätt sätt. Många har fått uppleva att något oväntat händer, och att de plötsligt står där med en förhärligad brevpress. Särskilt om drulleförsäkringen inte är tecknad, eller av olika skäl inte gäller.

Ser du till att skaffa ett iPhone 12 skal kommer du i många fall snabbt märka att många praktiska bekymmer blir som bortblåsta. Man märker snabbt att ett pålitligt skal ger väldigt mycket sinnesro, och att man får tid till att fokusera på det väsentliga. Att tvingas vara medveten om att man har en kostsam telefon att vårda är sällan rätt förutsättningar för att leva ett spontant liv. Med ett skal tar du därför kontroll över hur du vill vara. Samtidigt som du ger telefonen ett snyggt yttre, så får du ett tryggt och skyddande hölje.

Vill du slippa att behöva axla det oväntade så är ett skal för iPhone 12 något som vi definitivt rekommenderar. Hos oss hittar du ett brett utbud av spännande typer och utföranden. Vi är övertygade om att du kommer att hitta ett flertal som passar dig och din telefon.

Fodral iPhone 12 & iPhone 12 Pro

Det är inte alltid helt uppenbart vad som egentligen skiljer skal från fodral. Men för att göra en lång historia kort kan man säga att fodral på många sätt påminner om en traditionell plånbok, men med utrymme för en telefon. Därför väljer man främst fodral när man vill få möjligheten att utan problem samla telefon, kort, pengar och annat på ett och samma ställe. Utöver det praktiska så har fodral den spännande effekten att de både skyddar telefonen, och samtidigt gör att den ser lite mer exklusiv ut.

När det kommer till fodral för iPhone 12 & iPhone 12 Pro så är traditioner på många sätt fortfarande förhärskande. Det innebär att i princip samtliga fodral tillverkas i läder, skinn, såväl äkta som imitation. Detta gör att de särskiljer sig starkt från skal som i de flesta fall uteslutande tillverkas av olika sorts plaster.

 • Ett fodral till din iPhone 12 / 12 Pro ser till att du aldrig behöver tänka på huruvida du har kommit ihåg att ta med kort, pengar och telefon. Fodralen samlar allt väsentligt på ett och samma ställe. På så sätt slipper du ägna tankekraft och att komma ihåg det som man behöver. Man kan på så sätt på en konstigt stor känsla av frihet bara tack vare ett fodral.
 • Fodralen till iPhone 12 / 12 Pro är särskilt utformade för att bara såväl praktiska som riktigt snygga. Därför får du en stor chans att göra din telefon till en avsevärt mycket mer stilistisk och exklusiv upplevelse. Detta har gjort att många anser att just fodral är det mer sofistikerade alternativet när det står mellan just fodral och skal.
 • Samtidigt som fodral har en funktionell sida så har de även en skyddande sida. Med ett fodral så dämpas de allra värsta stötar, och då de flesta fodral har inbyggda skärmskydd så behöver man sällan oroa sig för att skärmen ska drabbas av onödigt slitage. Det material som används vid tillverkningen av fodral ger en naturligt mjuk dämpande effekt som motverkar slag och stötar.

Det är så klart inte helt uppenbart huruvida man faktiskt behöver ett iPhone 12-fodral. Många är osäkra på om det verkligen är nödvändigt att lägga ytterligare pengar på sin redan kostsamma iPhone 12. Men när man väl märker att man glömt sin plånbok, råkat lägga ned sin telefon på en rispig yta eller på annat sätt gör de saker som trots allt ligger oss i naturen, så får man en direktpåminnelse om varför ett fodral hade varit en bra idé.

När du köper ett fodral för iPhone 12 så kommer du att på egen hand uppleva hur mycket smidigare det är att låta plånbok och mobil sammansmälta i ett. Särskilt då det gör att man inte behöver tänka på mer än att ta med sig en endaste sak för att täcka såväl mobil- som pengabestyr. Det förenklar att få ut det mesta av vardagen, och gör att man aldrig står utan de kanske numera två allra viktigaste sakerna. Nämligen just pengar och mobiltelefon.

Om du vill göra ditt liv och din vardag så enkel som möjligt så är det fodral till iPhone 12 som vi rekommenderar. Det skyddar din iPhone och förenklar din vardag. Samtidigt som det säkerställer ett riktigt snyggt utseende. Mer än så kan man nog inte förvänta sig av ett tillbehör till iPhone 12.

Skärmskydd iPhone 12 & iPhone 12 Pro

Apple har gjort enorma framsteg när det kommer till skärmar. För varje ny generation har iPhone utrustats med alltmer kvalitativt och stryktåligt glas. Om man jämför de moderna skärmarna med den gamla tidens mobilskärmar så blir man väldigt förvånad över hur mycket skärmarna på iPhone egentligen tål. De har nämligen ett naturligt skydd mot stötar och repor.

Med iPhone 12 har Apple tagit ännu ett steg mot den perfekta skärmytan. Gorilla Glass är vad den teknik som de använder ofta har kommit att kallas. Och de senaste åren har Apple gjort enorma investeringar i amerikanska företaget Corning, som ligger bakom den stöt- och reptåliga skärmtekniken. Därför är iPhone 12 utrustad med en unikt tålig skärm. Men det finns fortfarande begränsningar i vad en skärm kan hantera.

Hur man än vrider och vänder på det hela så kan även den mest slittåliga skärmen skadas av stötar, få repor och drabbas av andra saker som försämrar våra möjligheter att på ett smidigt sätt använda våra iPhone 12. Med hjälp av ett skärmskydd så bevarar man däremot skärmens naturliga egenskaper samtidigt som man tillför ett extra skydd.

 • Skärmskydd till iPhone 12 & iPhone 12 Pro finns i ett flertal utföranden. Särskilt populärt har det blivit att välja härdat glas då detta ger unikt mycket skydd och är i princip repfritt. Det lönar sig sällan att välja billigare plastskydd då dessa sällan lever upp till de förväntningar vi numera har på skärmskydd.
 • Bevarar de särskilda egenskaperna som iPhone 12-skärmar är utrustade med. Då moderna skärmar är oerhört finkänslig elektronik är det viktigt att välja skärmskydd som inte försämrar skärmarnas funktion. Våra skärmskydd ser till att din skärm fortsätter fungera perfekt.
 • Otroligt diskret och påverkar inte synvinkeln. Med skärmskydd till iPhone 12 & iPhone 12 Pro så får du ett riktigt bra skydd mot skador och repor.

Är du osäker på om du verkligen behöver ett skärmskydd till iPhone 12 Pro så finns det några saker som kan vara bra att fundera på. Om man väljer att använda sin iPhone 12 Pro utan skärmskydd så förlitar man sig samtidigt på att skärmen klarar av att tackla repor och stötar. Och även om skärmarna är oerhört tåliga, så kan de knappast axla all sorts slitage. Det räcker med att det oväntade händer för att man ska få en stor och tydlig repa. Har man då valt att använda skärmskydd så är det bara att byta skydd när man tycker att skadan blir alltför påtaglig. Och i jämförelse med ett att byta den trasiga skärmen, så handlar det om småkronor.

Vill du slippa oroa dig för att en av de viktigaste delarna på en mobiltelefon ska ta skada, så föreslår vi definitivt att du väljer att skärmskydd för iPhone 12 & iPhone 12 Pro. Det är ett enkelt sätt att slippa oroa sig för en trasig skärm.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.