Lösögonfransar

Köp vanliga lösögonfransar

Att använda lösögonfransar idag är mycket populärt, då man på ett smidigt och enkelt sätt få till ett väldigt proffsigt och snyggt resultat hemma och slippa gå till salongen. På Prylify.se hittar du mängder av olika modeller och varianter av helt naturliga lösögonfransar. Lösögonfransar ger även ett vackert och naturligt utseende som passar såväl till festen som till vardags. 

Så fäster man lösögonfransarna

Det första du gör är att böja lösögonfransarna försiktigt åt båda håll. Detta för att mjuka upp lösögonfransen samt göra den spänstig, vilket resulterar i att fransen både fäster och håller bättre när lösögonfransarna sitter på ögonlocket.

Lösögonfransarna du hittar hos oss kräver inget lim första gången du fäster dem eftersom det redan finns lim på lösögonfransarna. Har du tankar att använda fransarna vid ett senare tillfälle, så applicerar du lätt och försiktigt med hjälp av med bomullstops. Viktigt att komma ihåg är att låta limmet torka i cirka 30-40 sekunder innan du fäster lösögonfransarna på ögonlocken.

För bäst resultat, försök att fästa lösögonfransarna så nära dina egna naturliga fransrötter som det går. Därefter kan du även lägga på lite mascara för snyggast och mest naturliga resultat som möjligt. Detta medför att dina egna ögonfransar går snyggt ihop med lösögonfransarna på ett snyggt sätt.

 

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.