Dator & Gaming

BÄSTSÄLJARE I DENNA KATEGORI

Allt inom dator & gaming från pryfliy 

Datoranvändande och gaming har gjort en spännande resa. Från att ha varit en ofta kritiserad hobbysyssla är det numera allt ifrån en accepterad sport till ett givet nöje. Att spela och syssla med datorer är därför knappast något man längre behöver hymla med. Det är något som vi på Prylify verkligen hyllar. Och genom att säkerställa ett varierat utbud av spännande tillbehör för datorer, spelkonsoler, hemmanätverket och allt däremellan.

Med stor fokus på både det roliga och det praktiska så har vi ett flertal spännande saker som kan såväl ersätta som komplettera din befintliga hemelektronik. Oavsett om det handlar om spelkonsoler, datorer eller kringutrustning. Att göra datorer, spel och gaming så roligt som möjligt är något vi på Prylify älskar.

Alla tillbehör för din dator 

För att få ut det mesta av sin dator är tillbehör verkligen ett måste. Men exakt vilka tillbehör man behöver varierar såklart utifrån vad man vill åstadkomma. För att täcka alla möjliga behov så satsar vi här på Prylify helhjärtat på bred front. Det betyder att du hittar allt som behövs för att utöka nätverket, prestera riktigt bra i gaming, utöka ditt lagringsutrymme, skydda din elektronik och mycket mer.

  • Möss och tangentbord som säkerställer att du har den funktionalitet och responsivitet som krävs för att prestera såväl i spel som när det kommer till jobb eller skola. Vi har ett flertal olika moderna trådlösa alternativ som håller riktigt hög nivå. Du hittar även kontroller till diverse spelkonsoler på marknaden.
  • Smarta förlängare och förstärkare som säkerställer att ditt hemmanätverk har så lång räckvidd och bibehåller så hög hastighet som möjligt. Ett måste för dig som vill hålla låg latens och få ut det mesta av ditt internetanvändande.
  • Minneskort och USB-minnen för utökning av befintligt lagringsutrymme och som komplement till spelkonsolers interna utrymme.
  • Kablar och adaptrar för att säkerställa så hög nivå av kompatibilitet som möjligt. Välj och vraka samt brygga mellan modern HDMI, USB och traditionella PIN-baserade anslutningar.
  • Smarta och smidiga höljen skärmskydd till laptops och spelkonsoler. Se till att du får så lång livslängd som möjligt på din dator eller spelkonsol samtidigt som du får ett skydd mot stötar, repor och törnar.

Då vi knappast hymlar med att vi verkligen älskar datorer, gaming och hemelektronik så faller det sig väldigt naturligt för oss att satsat stort på detta oerhört spännande segment. Och eftersom vi själva verkligen uppskattar all sorts hemelektronik så ser vi på många sätt till att ta in såväl det som vi själva som våra kunder önskar.

Gaming tillbehör 

Att naturlig skäl är vårt utbud av gaming prylar för datorer och gaming kanske det i särklass snabbaste växande segmentet vi har. Och vi har bestämt oss för att aldrig vila innan vi har valt ut de allra bästa prylarna som gör det enkelt för dig att maxa din dator- och spelupplevelse. Vi föreslår att du håller koll på utvecklingen för att du ska få chansen att slå till precis när det dyker upp det tillbehör du har letat efter.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.