Roliga prylar För Alla Fester

Letar du efter roliga prylar eller prylar för festen som är annorlunda, spännande och som sticker ut? Då har vi garanterat det du letar efter! Vi har ett brett sortiment av skojiga, skämtsamma och ruskigt coola prylar för såväl jul och påsk som halloween och alla årets pulshöjande fester.

BÄSTSÄLJARE I DENNA KATEGORI

Roliga prylar & festprylar

Oavsett kön och ålder så kan du garanterat hitta unika prylar att underhålla omgivningen med. Här kan du köpa hem spännande saker som du kan använda för att skämta med andra – eller varför inte ge bort årets roligaste present. Vårt kreativa utbud höjer stämningen på festen och vi ser till att hela tiden lägga till fler produkter.

Bli läskigast på halloween

Det finns knappast någon bättre högtid än halloween när det kommer till den uppsjö av roliga prylar som man kan använda. Vi på Prylify.se älskar framförallt vampyrtänder som kan skrämma slag på de flesta på festen eller runt middagsbordet. Vampyrtänder ger din utklädnad den självklara touchen som behövs på Halloweenfesten och våra tandproteser kommer i olika storlekar så att du kan välja den storlek som passar dina tänder bäst.

Roliga saker med magi

Har du någonsin velat trolla? Det finns en rad roliga prylar som du kan använda dig av för att trolla inför dina vänner och visa att du har magiska krafter.

Kanske är du sugen på att skriva osynligt? Då får dina vänner se hur du skriver en hel sida med text samtidigt som det inte syns något. Den skojfriska effekten får du med en osynlig UV-bläckpenna. Varför inte passa på att skriva hemliga kärleksmeddelanden eller rita skattkartor som bara kan ses med hjälp av UV-ljud.

Skämtsamma roliga prylar

Skämtartiklar, utklädnader, roliga presenter eller festliga dekorationer, vi har det mesta här på Prylify.se. Prylar som är lite udda och skämtsamma livar alltid upp på fester eller när du vill lura någon. Se därför till att ha ett lager hemma med saker som kan locka fram skratt hos dina vänner. På så sätt är du alltid redo om någon är lite nere eller om du blir bjuden på fest.

Vad sägs om vårt låtsastuggummi som ger provsmakaren en elchock? Tuggummit ger en rejäl överraskning till alla som smakar en bit och kan definitivt sägas vara den moderna versionen av en pruttkudde.

Om du inte vill el-chocka någon med tuggummi så har vi även pennor du kan använda istället. Ingen kommer att kunna ana vad som döljer sig innan den neutrala pennans utseende och kommer att få en ofarlig stöt vid användningen.

Musik, folk och roliga prylar, det är allt som krävs för en lyckad fest. Inget är så kul som skämtsamma prylar och skojiga saker som livar upp. Hos oss på Prylify.se hittar du därför alltid de senaste prylarna som är fräcka nog att busa med.

Vi hänger alltid med i trenderna och därför har vi koll på alla de roliga gadgets och coola saker som du behöver i ditt liv. Om du vill skrämmas, orsaka en skrattfest eller ge bort den mest ihågkomna presenten, då ser vi till att hjälpa dig.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.