iPhone-laddare

Köp en iPhone laddare eller iPhone lightning kabel på Prylify.se. Välj bland olika färger och längder som t.ex. 1 meter, 2 meter och 3 meter. Många vill kunna sitta i soffan eller ligga i sängen och samtidigt och vara online på sin mobil. Därför är våra extra långa iPhone laddare otroligt populära, oftast räcker det med 2 meter men vissa vill ha upp till 3 meter lång lightning kabel. Sedan har vi även ett brett sortiment av trådlösa laddare, USB-C PD laddare (snabbladdare) och magnetiska laddare för din iPhone.

Gör som tusentals andra och fynda din nya laddare hos oss där du får upp till 65% lägre priser.

Kablar & Laddare till alla iPhone-modeller 

Som en av de i särklass mest populära mobiltelefonerna så är efterfrågan på laddare till iPhone av naturliga skäl väldigt stor. Detta har vi på Prylify tagit tillvara på, och erbjuder numera ett varierat och mångfacetterat utbud av smidiga iPhone-laddare. Detta innefattar såväl kablar i ett flertal olika längder och utföranden, som ett flertal olika anslutningar och gränssnitt.

Att ständigt utöka utbudet av iPhone-laddare är för oss på Prylify ett måste om vi ska fortsätta leva upp till de allra högsta kraven och förväntningar. Genom att fokusera på prisvärda och pålitliga laddare och kablar så är vi övertygade om att du kommer hitta vad du letar efter.

  • Kablar och laddare för såväl modern lightning-anslutning som äldre 30-pin laddare. Välj utifrån dina behov och önskemål.
  • Ett stort antal sladdlängder gör att man utan problem kan både ladda och använda sin telefon där kortare kablar inte räcker till.
  • Smarta adaptrar och magnetiserade lösningar för smidigare och enklare laddning. Vi plockar ständigt in nya innovativa laddningsprodukter för iPhone.

Välj mellan ett flertal smarta laddningsalternativ för iPhone. Med vår fokus på billiga iPhone-laddare och långsiktigt hållbara produkter så kommer du definitivt att hitta vad du letar efter. Vi rekommenderar definitivt att du väljer en kabellängd som motsvarar vad du faktiskt behöver. Ofta är det smidigast att ha kablar som är precis så långa som nödvändigt, men inte längre.

På Prylify hittar du för enkelhetens skull ett flertal olika kabellängder för iPhone laddare. Och genom att välja en längd motsvarande vad du behöver så kommer du att få en så enkel laddningsupplevelse som möjligt. Oavsett om du föredrar att använda telefonen samtidigt som den laddar, eller om du bara vill ladda och glömma bort den tills den är fulladdad.

Extra lång iPhone laddare?

Att ha rätt längd på laddkabeln är en fråga om både vad tillfället kräver, och vad man faktiskt vill ha. Vi har iPhone-laddkablar på 1 meter som gör att du på ett enkelt sätt kan ladda din telefon, utan att ha onödigt mycket kabel som är i vägen. Dessa kablar är i många fall det givna valet för alla som inte vill ha mer kabel än vad som precis behövs för att på ett smidigt sätt kunna ladda sin telefon.

2 meter långa laddare 

Om du någonsin har upplevt att du haft problem med räckvidden på din laddkabel, så kommer en 2 meter lång laddkabel för iPhone att lösa många av dina problem. De säkerställer att du alltid kan ladda, även om du behöver befinna dig en bit bort från strömkällan. Som en smidig mellanlängd har dessa kablar kommit att bil ett smart standardval.

3 meter långa laddare 

För dig som vill säkerställa riktigt lång räckvidd så är en 3 meter lång laddkabel för iPhone ett givet alternativ. Dessa hör till några utav de längsta på marknaden, och de gör att du kan ladda din telefon precis under dina egna förutsättningar. Kanske det allra mest populära valet för alla som vill kunna använda sin telefon samtidigt som de laddar den.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.