Joysbio Antigentest Covid-19 Snabbtest Saliv 20-Pack

Joysbio Antigentest av Covid-19 via Smärtfritt Salivprov 20-pack. Med detta snabbtest i hemmet eller på kontoret, får du svar på några få minuter om du har en pågående infektion eller om du inte bär på Coronaviruset (Covid-19). Du kan med andra ord  känna dig säker med att gå till jobbet eller träffa dina nära och kära.

✅ Följer Folkhälsomyndighetens krav

✅ Rekommenderas av WHO

✅ CE-märkt med utförlig svensk bruksanvisning

✅ Smärtfri provtagning med svar inom 15 min

✅ Levereras i steril förpackning

Nu har det gått över ett år utav Coronapandemin och vi behöver göra allt för att vi tillsammans ska få slut på smittspridningen och kunna återgå till våra normala liv, utan osäkerheten på om man är smittad, måste stanna hemma eller om det bara är en vanlig hösnuva som man kan jobba och umgås med sina nära och kära med.

Detta Antigentest Saliv har en tillförlitlighet på 98.6% och uppfyller alla Folkhälsomyndighetens krav!

Tack vare den nya tekniken har snabbtesterna för Covid-19 kommit väldigt långt i utvecklingen, så nu räcker det med att testa ditt saliv.

Alla våra CE-märkta Antigentester med provsvar inom några minuter. Levereras i 20 pack, skulle ni behöva större volymer så kan ni mejla oss för offert!

CE-märkt och följer samtliga krav ställda av Folkhälsomyndigheten.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Kundrecensioner

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.