Är du en Influencer? #prylify

Gillar du våra produkter och våran hemsida, och kanske vill skriva om oss eller visa upp produkter på dina sociala medier, hemsida eller blogg? Det är inga problem alls, vi har olika förslag på hur vi kan gå till väga och hur ett samarbete mellan oss skulle kunna se ut:

Testa våra prylar på

Du får testa valfri produkt som du valt ut. Vi skickar produkten hem till dig, helt gratis! Och du väljer helt själv och hållet vad du vill skriva om, detta eftersom vi uppskattar att blogginlägget ska vara så genuint som möjligt. Eftersom det kostar att skicka en produkt till dig, så har vi lite krav på att din blogg måste vara tillräckligt populär för att vi ska kunna göra det här samarbetet. Mejla samarbete@prylify.se och berätta lite om dig själv samt en länk till din sida och hur många besökare du har, så för vi dialogen vidare därifrån.

Rabattkod Prylify

Du kan få en unik Prylify rabattkod som du kan ge till dina följare eller läsare. Om du sprider denna rabattkod så blir du belönad med antingen en valfri produkt från sidan eller en rabattkod på 50% på hela sortimentet, detta beroende på hur populär blogg / hemsida eller Instagram du har.

Tävla ut något roligt

Tävlingar är ett bra sätt att skapa intresse hos sina följare & läsare. Vi hjälper gärna till med ett pris till vinnaren och assisterar till att utforma tävlingen, med det som ni behöver hjälp med. Skicka in ett förslag till samarbete@prylify.se nedan så gör vi en bedömning på om samarbetet passar oss. 

Tipsa gärna om våra prylar

Det är fritt fram att tipsa om våra smarta saker eller billiga prylar samt använda Prylify.se bilder på sin blogg eller hemsida så länge du länkar till oss. Texterna får du inte kopiera rakt av, dom får du skriva om med egna ord, men ta gärna inspiration från våra texter. Det är inga problem alls! När du har gjort det, skicka ett mejl till oss så ska du få en riktigt bra present av oss!

Om du har något annat förslag på samarbete, så är du varmt välkommen att mejla in en beskrivning till samarbete@prylify.se så återkommer vi inom 12 timmar.

© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.