CovAbScreen Antikroppstest Covid-19 Salivprov

CovAbScreen Antikroppstest av Covid-19 (Coronaviruset) via salivprov. Ett marknadsledande CE-godkänt snabbtestet som visar om du har antikroppar mot Coronaviruset (Covid-19). Det enda godkända salivtestet av antikroppar mot Covid-19 & har en tillförlitlighet på 99%.

✅ Rekommenderas av WHO

✅ CE-godkänd med utförlig svensk bruksanvisning

✅ Testa hemma & få provsvar inom 15 min

✅ Levereras i steril förpackning

Nu kan du beställa hem ett antikroppstest med marknadens nyaste teknik för provtagning av covid-19. Inom max 15 minuter så ser du ditt provsvar utan att du behöver vänta flera dagar på provsvar.

Efter en Covid-19 smitta så bildar kroppens immunförsvar antikroppar för att du inte ska få samma smitta igen. Det är väldigt olika hur länge kroppen behåller sina antikroppar och det är därför viktigt att göra antikroppstest vid jämna mellanrum.

Coronapandemin har pågått över ett år och det är extremt många som har drabbats utav smittan (Covid-19). Vi behöver tillsammans göra allt i vår makt för att minska smittspridningen och återgå till våra normala liv.

Genom ett snabbt och smidigt salivtest kan du få reda på om du har fått eller fortfarande har kvar Covid-19 antikroppar.

Antikroppstesten finns i 1-pack, 5-pack och 15-pack, skulle ni behöva större volymer så kan ni mejla till säljavdelningen

CE-märkt och följer samtliga krav ställda av Folkhälsomyndigheten.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Kundrecensioner
Produkten har ett snittbetyg på 5 av 5
Baserat på 4 verifierade recensioner

Enkelt och kundvänligt köp, bra pris och förstklassigt bemötande.

Kundservice var bra och produkten
var lätt at använda och jag tycker att det fungerade bra.

Visade resultat redan efter 5 minuter men väntade självklart 15 för att vara på den säkra sidan.

Bra
© O&S Online Group AB | Org.nr: 559240-4395 | E-handel: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen.